Camgöz yeniden başkan

Camgöz yeniden başkan

Ankara´da faaliyet gösteren Balıkesirliler derneğinde kongre yapıldı.

Hafta sonu 5.Genel Kurulu´nu gerçekleştiren Ankara Balıkesirliler Derneği ´nde Servet CAMGÖZ yönetimi tek liste ve tüm oyları alarak tekrar seçildi.

/resimler/2017-5/16/0955347333404.jpg

Ankara´da Balıkesirlilerin biraraya gelmesini sağlayan,  güzel ve muhabbetli etkinliklerle, yeni hemşehri kazandırma çalışmaları ile faaliyetleri giderek büyüyen Ankara Balıkesirliler Derneği´nin Doğan Royal otelde gerçekleştirilen olağan Genel Kurulu,  çok sayıda hemşehrinin katılımıyla gerçekleşti.

Güner İŞLEK, Ümit Şahap TEZCAN ve Vedat GÜLTEKİN´in Divan başkanlığınıyaptığı genel kurulda faaliyet raporlarının slayt eşliğinde sunumu, önceki dönem çalışmaları, denetim raporları incelendi ve ibra edildi.

/resimler/2017-5/16/0956061865216.jpg

Tek listeyle ve birlik ile gidilen seçimde Servet CAMGÖZ Başkanlığında yeni dönem asıl ve yedek yönetim ve denetim kurulları katılan üyelerin tamamının 

oybirliği ile seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:Servet CAMGÖZ, Ayhan DOĞAN, Banu YILMAZ, Sinan AYHAN, R.Murat YALÇIN ve Vedat GÜLTEKİN. 

Denetim Kurulu :  Hasan YAZICI, Celal DEDEBAŞ, Av. Erkin TÜZÜN

Seçimden sonra üyelere teşekkür eden Başkan Servet CAMGÖZ 

"Balıkesirimizin adının sadece Ankara´da değil Türkiye´de daha etkin duyurmak, hemşehrilerimizi biraraya getirmek için  tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Üyelere ve Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Servet CAMGÖZ, iş yoğunlukları nedeniyle  görev devri talep eden  üyeler Şenol KOCAER, Kemal TÜRE, Nuri HASAR´ a özverili çalışmaları için teşekkür etti, her zaman görüş ve değerlendirmelerini alacaklarını belirtti.

Samimiyet ve dostluk  içerisinde gerçekleşen  genel kurulda Zaman Höşmerimleri Engin Bey tarafından gönderilen höşmerimin ikram edilmesi de ayrı bir keyif oluşturdu.

Yeni dönemde ilk etkinliklerinin 3 Haziran´da Ankara Balıkesirliler Derneği İftar yemeği olacağını belirten Başkan Servet CAMGÖZ tüm hemşehrilerini iftara davet etti.

/resimler/2017-5/16/0956430147172.jpg



Anahtar Kelimeler: Camgöz yeniden başkan
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu