Camgöz´den yılsonu mesajı

Camgöz´den yılsonu mesajı

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, sona eren 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ile ilgili olarak mesaj yayınladı.

Camgöz´ün mesajı şöyle:

?Değerli öğretmen arkadaşlarım,

Eğitim ordumuzun fedakâr neferleri olan siz sevgili öğretmenlerimizin, görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek için elinizden geleni yaptığınızı ve evlatlarımızı geleceğe hazırlamanın huzuru ve mutluluğu içinde bir eğitim yılını daha tamamlamanın tatlı ve onurlu yorgunluğu içinde olduğunuzu görüyorum. Bu çabalarınız için sizleri yürekten kutluyorum. Tatili, kendinizi yeni öğretim yılına hazırlamak için bir fırsat olarak değerlendireceğiniz inancıyla sizlerin, ailelerinizle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili öğrenciler,

Başarılı olmak için gece-gündüz demeden çalıştınız. Başarıya inandınız ve emeklerinizin ve başarınızın sembolü olan karnelerinizi hak ettiğiniz bir mutlulukla aldınız. Uzun süren bu zaman diliminde, daha iyiyi, daha güzeli yakalamaya çalıştınız. Bu çalışmalarınız sonucunda aldığınız karneler, başarı ya da başarısızlığın göstergesi değil, kendinizi daha iyi tanıyıp hayata daha iyi hazırlanmanız için size sunulan bir fırsattır. Sizlerden, tatil süresince öncelikle sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, kitap okuyarak zamanınızı bir şekilde değerlendirmenizi istiyorum. Kitap dünyasına dalıp şairlerimizin, yazarlarımızın gizemli dünyalarını keşfetmeye çalışalım. Şiirlerimizi, ruhumuzun gıdası; romanlarımızı hayâl âlemimize açılan kapılar yapalım. Yeni öğretim yılına, dinlenmiş olarak, daha mutlu, daha umutlu ve daha azimli şekilde başlamanızı ümit ediyorum.

Saygıdeğer veliler,

Hepimizin en değerli varlıkları ve geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızın başarıları kadar başarısızlıklarını da normal karşılamalıyız. Doğru yönlendirme, sıkıntıların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma konularında ilginizi ve gayretinizi bekliyorum. Öğrencilerimizin eksik oldukları noktaların giderilmesi için sizlerin eğitimcilerle daha sıkı bir iletişime geçmenizi ve yaz tatilini, çocuklarımıza ulaşmak için altın bir anahtar olarak değerlendirmenizi rica ediyorum. Bu tatil dönemini, aile bağlarınızı güçlendirmek, birlikte kaliteli zaman geçirmek için bir fırsat olarak kullanın ve onlarla birlikte kitap okuyun; onlara, sevdikleri kitapları karne armağanı olarak verin.

Bu duygu ve düşüncelerle mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yaz tatili geçirmenizi diliyor, eğitim ve öğretim mücadelesine emeği geçen bütün değerli yönetici, öğretmen ve personelimize, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın eğitimleri için her çeşit fedakârlığı gösteren siz değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum.?



Anahtar Kelimeler: Camgöz yılsonu mesajı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli