Camideki Yardım Paralarını Çalan Şüpheli Yakalandı

Camideki Yardım Paralarını Çalan Şüpheli Yakalandı

Bandırma`da, cami çıkışı vatandaşlardan toplanan yardım paraları ile camilerde bulunan duvar saatlerini çaldığı öne sürülen 20 yaşındaki Ahmet D.bir araçtan hırsızlık yaparken yakalandı.

Bandırma`da, cami çıkışı vatandaşlardan toplanan yardım paraları ile camilerde bulunan duvar saatlerini çaldığı öne sürülen 20 yaşındaki Ahmet D. bir araçtan hırsızlık yaparken yakalandı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, bir hafta önce Dere Mahallesinde bulunan Habibullah Camisi ve 100`üncü Yıl Mahallesindeki Yeni Cami`de namaz çıkışı vatandaşlar tarafından toplanan 40 lira tutarındaki para ve camilerde bulunan 5 duvar saatlerini çalan şüphelihih kimliğini çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarından tespit etti.

Şüphelinin yakalanması için asayiş büro amirliğine bağlı ekipler ilçe genelinde çalışma başlatırken, sabaha karşı 155`e, bir kişinin 100`üncü Yıl Mahallesi NATO Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir aracı çalmaya kalkıştığı yönünde ihbar geldi. Olay yerine sevk edilen ekipler, daha önce camilerden saat ve para çaldığı belirlenen Ahmet D.`yi suçüstü yakaladı.

Ahmet D.,emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarakBandırma M Tipi Cezaevi`e konuldu.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı