Camilerde verimlilik artacak

Camilerde verimlilik artacak

Bandırma'da görev yapan din görevlilerine yönelik "Tecrübe Paylaşımı" semineri yapıldı







Diyanet
İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Cami hizmetlerinin verimliliğini arttırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak, hizmetlerin etkinliğine ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla 04-05 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Cami Görevlileri Çalıştayı" çerçevesinde Bandırma ve Erdek'te görev yapan din görevlilerine yönelik "Tecrübe Paylaşımı" semineri yapıldı.


Bandırma Ticaret borsası Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere İlçe Müftüsü Cahit ÇETİN, İlçe Müftülük Şefi Ahmet KÖSE, Bandırma ve Erdek ilçelerinden gelen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar katıldı.



Cami Hizmetlerinde verimliliği artırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla, başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlilerinden, Rize Merkez Müftü Mahallesi Berat Camii İmam-Hatibi Halil ÇELİK, İstanbul Fatih Hürrem Çavuş Camii İmam-Hatibi Metin KAÇAR ve İstanbul Ümraniye Sarıgazi Yunus Emre Camii İmam-Hatibi Mehmet KESKİN, örnek projelerini Bandırma'daki din görevlilerine sunarak ve paylaşımda bulundular.



Din görevlileri tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edilen programın sonunda İlçe Müftüsü Cahit ÇETİN, yapmış oldukları çalışmaları görevlilerimizle paylaşan misafir hocalara teşekkür etti. Verimli ve başarılı bir toplantı oldu. Toplantıya gelen Bandırma-Erdek Cami Görevlileri faydalı ve verimli bir toplantı olduğunu ifade ederek toplantıların devamını dilediler.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli