Çamur`dan Erkan Şampiyon çıktı

Çamur`dan Erkan Şampiyon çıktı

Gönen'deki final mücadelesinde Tayfunspor lider Manyas ‘a boyun eğdi 0-4






1.Amatör Küme'nin 2. Devre ilk karşılaşmasında Gönen'de karşı karşıya gelen Tayfunspor ile Manyas Belediyespor'un final mücadelesini Manyas Belediye kazandı.

Bal temsilcisi Gönen'in çamur deryası stadında oynanan karşılaşmada  futbol adına dram vardı.

Amatör ve Genç takımların Tuzakça, Sarıköy ve Hasanbey'de oynamalarına karşın önceki hafta Bal maçı Gönen ve Ayvalık karşılaşması hafta içinde yağan kar ve yağmur Gönen'de stadın önemli bölgelerini çamur deryası haline getirmiş.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak'ın da izlediği karşılaşmada futboldan öte çamur deryası ile yapılan mücadele futbol adına Bölgedeki sentetik saha ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi.



Stat; Gönen Şükrü Nail

Hakemler; Ahmet Ayaz *** Sercan Akcin *** Kaan  Bilgi ***

Tayfunspor; Murat ** Tayfun ** Reşat ** Önder ** Fatih ** Tugay ** Seyhan ** Ulaş ** İlkcan ** Mert ** Hasan **

Yedekler; Hüsnü- Buğra- Barış- İsmail- Osman- Emre- Ali

Antrenör; İbrahim Turan


Manyas Belediyespor; Muharrem *** Erkal *** Sinan*** Erhan*** Samet*** Erdi*** Gökhan*** Ömer Faruk **** Bilal**** Emre**** Kazım***

Yedekler; Ercan- Hakan- Ogün- Nedim- Mehmet Can- Ufuk- Müslüm

Antrenör; Harun Sayraç


Kırmızı kart. Dk 65 Mert

Goller; Dk.12-83 Emre Aydın    Dk.35 ve 89 Bilal Gevgin


ligin ilk maçında tayfunspor`u 3-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Manyas Belediyespor yakın takipçilerinin bir bir zirveden uzaklaştığı kümede ilk devreyi nag mağlup kapatırken, 2.yarının ilk maçında en yakın rakibi Tayfunspor ile Gönen de karşılaştı.

1.Amatör Küme Marmara grubunun Şampiyonluktaki final mücadelesi niteliğindeki karşılaşmada ev sahibi Tayfunspor Manyas`ı yenip aradaki farkı 3 puan`a düşürmenin hesapları ile sahaya çıktı.

Gönen Şükrü Nail stadında zemin furbol adına oldukça ağırdı. Dolayısı ile tarafların oyun içindeki mücadelesi rakip ten çok çamurla oldu.

Ancak tüm koşulların iki ekip adına eşit olduğu 90 dakikada Manyasspor`un performansı üstün geldi ve 12 Dakika`da Emre Aydın`ın araladığı gol perdesini 35 dakikada Bilal Gevgin 2 ye çıkarttı ve ilk devre Manyasspor`un 2-0 üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın 2.yarısı da aynı tempoda geçti ancak kendi saha ve seyircisi önünde yenilgi alan Tayfunspor zaman zaman sinirlerine hakim olmadı ve 65 dakikada Mert direk kırmızı kart görmek sureti ile oyun dışı kaldı.

Bu dakikadan sonra Tayfunspor için neticeye ulaşmak ekbette güçtü.  Farklı üstünlüğe sahip Manyas rakibi Tayfunspor`un 10 kişi kalmasını da iyi değerlendirerek skoru farka taşımasını bildi.

Harun Sayraç`ın ekibine ligde spring yaptıran karşılaşmanın diğer golleri de ayni kranponlardan geldi. Manyas maçın kırılma noktası olarak görülen son 10 dakikaya 2 gol daha sığdırarak farkı 4-0 a taşıdı.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı