Can kaygısı cinayet

Can kaygısı cinayet

Bandırma´da Romanların kanlı hesaplaşması 1 ölü

Bandırma´da çarşısında akşam meydana gelen cinayette 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre cinayet İnönü Caddesi lc waikiki mağazası karşısında faaliyet gösteren ?Adıyamanlı Erkan Usta? çiğ Köftecisi önünde meydana geldi.

/resimler/2016-9/9/1505013459071.jpg

Cinayette hayatını kaybeden eski hükümlü evli ve eşi hamile olan 4 çocuk babası Ferdi Ateşoğlu (34) alacaklı olduğu Karacabey Romanlarından Umut Davran´ı trafik ışıklarından İnönü caddesi güzergâhını aşarak Şehit Süleymanbey Caddesine doğru kovaladı.

Umut Davran kendisini kovalayan Ferdi Ateşoğlu ve arkadaşlarından kurtulmak için kaçarken Lc Waikiki mağazası karşısında faaliyet gösteren ?Adıyamanlı Erkan Usta? Çiğ köftecisi önün geldiğinde ani bir refleks ile Çiğ Köftecinin bıçağını kaptı ve geri dönerek Ferdi Ateşoğlu´nu bıçakladı.

Aldığı 3 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Ferdi Ateşoğlu yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kavgada hayatını kaybeden Ferdi Ateşoğlu, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa dli tıp kurumuna gönderilirken, Bandırma Emniyet müdürlüğü ekipleri sanık Umut Davran ve cinayete dolaylı olarak tanık olan kişileri gözaltına alarak soruşturmayı derinleştirirken, kavgada hayatını kaybeden 4 çocuk babası Ferdi Ateşoğlu´nun bugün ikindi namazını müteakiben Çınarlı Şevkiye Camiinde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından toprağa verilecek.

/resimler/2016-9/11/1348436592456.jpg



Anahtar Kelimeler: kaygısı cinayet
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli