Can, Ata sporuna sahip çıktı

Can, Ata sporuna sahip çıktı

Gönen Ovası Sulama Birliği Personeli Pehlivan Kadir KÜÇÜKÇALIK, Er meydanlarında kazandığı başarılarıyla övgü topluyor.







Gönen Ovası Sulama Birliği Personeli Pehlivan Kadir KÜÇÜKÇALIK, Er meydanlarında kazandığı başarılarıyla övgü topluyor.

1988 Sebepli Köyü Doğumlu olan ve aynı zamanda Hacı Koç Pehlivanında torunu olan Kadir KÜÇÜKÇALIK, Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can'ın verdiği destek sayesinde Birlikğin adını başarı ile temsil ediyor. Aynı zamanda birlik personeli de olan Kadir, Yarışmalarda kazandığı madalyalarla geldiği Ova Sulama Birliğinde kendisini Başkan Bülent Can karşıladı.

Pehlivan Küçükkalık ``Amacım en yakın zamanda Altın madalya kazanmak ve ileride tarihi Kırkpınar Başpehlivanlığını kazanarak Altın Kemer`i Gönen`e getirmektir.`` dedi.


21 Nisan'da Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanlığı adına girdiği İzmir Menemen güreşlerinde küçük orta büyük boyda güreşen Kadir, 1 hafta sonraki Çanakkale Ezine Akçapınar Köyündeki güreşlerde aynı boyda final yaparak ikinci oldu ve gümüş madalya aldı.

11 Mayıs 2013 tarihinde Bursa Mustafa Kemalpaşa Yalıntaş Beldesindeki güreşlere katılan Kadir Küçükçalık, bir gün sonra ki Kabul baba Köyündeki güreşlerde küçük orta büyük boyda güreşerek birliği temsil etti.

19 Mayıs 2013 Günü Çanakkale Kepez Belediyesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel 45. Kepez Yağlı Güreşlerinde küçük orta büyük boyda 3. olarak bronz madalya kazanan Kadir Küçükçalık önümüzdeki Pazar günü Kütahya'da yapılacak  güreşlere katılacak.

Gönen`in gruru Pehlivan Kadir Küçükçalık `` Amacım burada final yaparak altın madalya yı başkanım Bülent Can`a getirmektir.``dedi.


Birlik Başkanı Bülent CAN; ``Spora ve sporcuya olan desteklerimiz her zaman devam edecektir, er meydanlarında birliğimizin adını yücelten ve bizleri başarı ile temsil eden sporcumuz ve personelimiz Kadir KÜÇÜKÇALIK'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim,`` dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı