Canavar mesaide

Canavar mesaide

Bandırma Biga karayolu üzerinde kısa aralıklarla meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi öldü 2 si ağır 12 kişi yaralandı.

2. Mayıs Cuma, yağmurla güne başlayan Trafik canavarı ilk tuzağını Bandırma-Biga- Gönen karayolu kavşağında kurdu.

Üçlü kavşakta köprü çalışması nedeni ile döner kavşakta geçici yol düzenlemesi günün ilk kurbanını aldı.

Sabah saat 11.00 sularıydı 16 Plaka sayılı özel otomobili ile Bandırma istikametinden Gönen istikametine seyreden Demir Akyüz idaresindeki özel otomobil, Biga istikametinden gelerek Bandırma istikametine dönmek isteyen Rıdvan Bağcı yönetimindeki 17 plaka sayılı özel otomobil yol üstünlüğü ihlali sonucu çarpıştı.

Kazada 16 Plaka sayılı özel otomobilin sürücüsü Demir Akyüz(58) agır yara alarak ameliyata alınırken yanında bulunan eşi Emine Akgün(59) o kadar şanslı değildi ve oturduğu sağ ön koltuk yönünden gelen darbe sonucu hayatını kaybetti.

Kazaya karışan 17 plaka sayılı özel otomobili ise Rıdvan Bağcı(50) kullanıyordu. Bu araçta bulunan Meryem Bağcı(43) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

17 Plakalı özel otomobilde bulunan diğer isimler Meltem Bağcı(19) Ayşe Ceyhan(21) Nilüfer Baycan(44) Egemen Osman Erdinç(3) ortopedi ve göğüs servislerinde tedavi altına alındılar.

Günün ikici kazası ise ilk kazanın olduğu kavşaktan Bandırma yönüne 3.km uzaklıkta meydana geldi.

Karayolun bu bölümünde bölünmüş yol çalışması ile ortadan kaldırılan zik zak nedeniyle yüksek dolgu çalışması olduğundan yol ile hendek arasındaki mesafe yaklaşık 10 mt kadardı.

Hafta sonu Gönen`de yapılan Güreş müsabakalarına götürülen yer minderlerini alıp Balıkesir`e dönmekte olan Muhterem Ocak yönetimindeki 10 J 00401 plaka sayılı yarım kabin Ford kamyonet saat 13.00 sularında burada (Yağışta Kaygan 50) tabelasının önünde kayarak derin hendekte 5 kez takla attı.

Kamyonette bulunan Gençlik ve Spor İl, Beden Terbiyesinde görevli sürücü Muhterem Ocak, beraberinde Oğuz Kurt ve Hakan Adışen ciddi şekilde yaralandılar.

Bandırma İtfaiyesi özel kurtarma ekibinin katıldığı kurtarma çalışması ardından yaralılar üç ayrı ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Günün 3. kazası ise ilk kazanın olduğu kavşak ‘tan Biga istikametine 2.km geçince meydana geldi.

Burada da Bandırma istikametinden Biga istikametine gitmekte olan 17 ZF 952 plaka sayılı satış bayii kamyonu kendi yolunda takla atarak bölünmüş yolda karşı yöne düştü.

Bu kazada önemli hasar meydana gelirken sürücü hafif yaralandı.

Günün son kazası saat 18.00 sularında Bandırma- Gönen karayolu, Erdek kavşağına kısa bir mesafede, Karayolları şefliği önünde meydana geldi.

Bu kazada da otomobil sürücüsü ciddi şekilde yara alarak kaldırıldığı Bandırma devlet hastanesinde tedavi altına alındı.



avşa
2.05.2014 21:47:21
Demekki o bölgede yağlanma vardı. Aynı bölgede dört kaza olduğuna göre

cevet
5.05.2014 20:17:43
ışıklantırma yoksa ışıklantırma yapılsın 1 günde 4 kaza oluyorsa sebebi karayollarıdır

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı