Candan yaparsa, böylesini yapar...

Candan yaparsa, böylesini yapar...

Bandırma, Berberler ve Kuaförler odası başkan yardımcısı Saffet Candan, Oğlu Murat`un güğün balosunda pehlivan güreştirdi.

Gamze ile Murat ``Yaşamımızın Bu en özel gününde, Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmay diliyoruz`` diyerek dagıttıkları düğün davetiyesi ardından Cuma günü ananevi geleneklere uygun gelin alıcı ile başlayan tören, Aynı gece 100 yıl mahallesindeki Esin düğün sarayında yapılan balo ile devam etti.

Damat Murat`ın Babası, Bandırma`nın renkli simalarından, Berberler ve Kuaförler odası başkan yardımcısı ve aynı zamanda Film sanatçıları, Televizyon yapımcıları, Valiler, Kaymakamlar, Milletvekilleri, hatta Bakanları traş eden ünlü Saffet Candan olunca düğün`ün şeklinde de , Şemalinde de önemli farklılıklar oldu.

Gelenek, göreneklerin yaşandığı düğün töreninin Esin balo salonundaki muhteşem gecesinde piste pehlivan çıkartan Saffet Candan bukezde davetlilerini bir ilk yaşattı.

Genç pehlivanları kıyasıya mücedele verdikleri düğün pistinde Atalarında geçmişte düğünleri böyle şekillendirdiğini belirten Saffet Candan`ı ilk tebrik eden dünürü Sebahat- Yusuf Bayraktaroğlu oldu.

Esin Düğün salonu işletmecisi Aşkın Kurt ise bugüne kadar birçok düğün yaptıklarını ancak ilkkez yağlı pehlivan güreşli bir düğün olduğunu belirterek, davetlilerin bu sıra dışılıktan oldukça mutlu kaldıklarını söyledi.





Erhan KARABACAK
9.09.2013 11:39:21
allah bir yastıkta kocatsın saffet abime yakışır böyle şeyler.

Hasan Akbulut
10.09.2013 18:43:40
Allah mesut etsin.

KERİM ÖZDEMİR
10.09.2013 18:49:22
güreşe olan sevgisini gösterdi helal olsun

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı