Cangök,`ün hedefi yüksek

Cangök,`ün hedefi yüksek

Erdekspor, Sportif Menejeri Can Cangök, Manşet`e anlattı. ``Profesyonel sisteme uyumlu yeni bir kadro yaratmak durumundayız``


 Kamera Ekrem Nayan  

Erdekspor`un yeni sezondaki sportif menejeri Can Cangök, Bandırma Manşet Genel Yayın yönetmeni Zeki Karadeniz ile konuştu.

Teknik adam geçmişte de görev yaptığı Erdekspor ile bugünkü ligin arasında çok fark bulunduğunu hedefi olan bir ekibin kadro ve teknik ekip anlamında somut bir politikası olması gerektiğini söyledi.

Can Cangök, liglerin ve sistemin beklentileri ile donanıp, Erdekspor`u beklentisi ile örtüştürecek bir üst lige çıkmak için yeniden yapılanmaya ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, ``Bu noktada Başkan Hüseyin Sarı ile görüştük, eldeki mevcut kadroyu değerlendirdik, Ben Teknik direktör olarak değil, Sportif menejer olarak görev alacağım. Altyapı dahil yeniden bir hazırlık yapmak gerek,`` derken mevcut kadro üzerindeki sararrufları noktasındaki sorumuza ``Bu lig çok farklı, Önceki yıllarda çalıştırdığım Erdekspor kadrosu bugün 2. ligde top oynardı. Bu liglerde futbolcular biraz kendilerini mevsimlik işçi gibi görüyor. Bir anlamda ``vurdu kaçtı``ya giriyor, ben hiçbir zaman işin o tarafında olmadım. Zaten benimle öyle çalışacak oyuncu çalışamaz, benim kafa yapım bu, yavaş yavaş üzerine koya koya, profsyonel lige çıktığı zaman zahmet çekmeyecek şekilde hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Tabi bu işin altyapısınıda oluşturmamız lazım, geçen yılki kadroda gerçekten çok iyi oyuncular varmış. ancak düzen olmayınca, tabi bu iş para ile de değil, çok para ile de olmuyor. Parasız da olmuyor. Mühim olan yerli yerinde ve zamanında yapılması gerekenlerin yapılması gerekiyor. Onun için mevcut takımın içinde 3-4 kişilik isimler var kafamda, Kuracağımız kadroya uygun yapıda bir teknik ekip düşünüyorum, herkezin başarılı olma şansı elbette yok, konuma göre bir hoca seçimi olacak, Başkanımızda da yeterince bilgi ve birikim var zaten.`` dedi.



trübün
22.06.2014 02:13:38
Selamlar. Sayın Can Cangök Erdekspo`a sportif direktör olmuş. Beklenen bir gelişme idi, Sayın SARI Erdek Bel.başkanı olunca takımın başına Sayın Cangök geleceği belli idi.Sayın Cangök şimdiye kadar çalıştırdığı takımlar belli, Balıkesir spor, Akhisar bel. ve Erdek BELEDİYESPOR ve son 5 sezondur takım çalıştırmıyor. İnşallah Erdek spor da Erdek Bel.spor gibi olmaz... Böyle transferler olduğu sürece olacak gibi duruyor.

  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli