Canınız sağ olsun çocuklar

Canınız sağ olsun çocuklar

Bandırmaspor, başkent deplasmanında lider Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmayı tek golle kaybetti

Spor Toto 1. Lig'de 28. Haftada Bandırmaspor Ankara deplasmanında lider MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Her iki takım için 6 puan değerindeki karşılaşmada Ankaragücü Zahid’in (dk.59) golü ile karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Başkent'teki karşılaşmada başa baş bir mücadelenin yanı sıra zaman zaman lider'den üstün performans gösteren Bandırmaspor kalesinde gördüğü şansız bir golün ötesinde Ankaragücü kalecisi Akın Alkan'ın son derece şanslı bir günde olması karşılaşmadaki en büyük şanssızlığımız oldu.

Kritik başkent deplasmanından puansız ayrılan Bandırmaspor 46 puanla haftayı 3. sırada tamamladı.

Maçtan dakikalar

59. dakikada çalımlarla ceza alanına kadar giren Owusu’nun verdiği pas sonucu topla buluşan Zahid’in şutu ağlara gitti. 1-0

70. dakikada ceza yayı dışından sert vuruş yapan Bandırmasporlu Beykan Şimşek’in şutunda meşin yuvarlak Akın Alkan'da kaldı.

Stat: Eryaman

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Sezgin Çınar, Emir Eray Eyisoy

MKE Ankaragücü: Akın Alkan, Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Ariyibi (Aatif dk. 79 ), Abdullah Durak, İshak Çakmak, Geraldo (Alperen Babacan dk. 86 ), Zahid (Şahverdi Çetin dk. 78), Mehmet Murat Uçar (Ali Kaan Güneren dk. 90), Owusu (Cem Ekinci dk. 86 )

Yedekler: Bahadır Han Güngördü, Hakan Öztürk, Muhammed Yasir Karabay, Atakan Dama, Furkan Ceylan

Teknik Direktör: Mustafa Dalcı

Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Okan Alkan, Santos, Lokman Gör, Caner Cavlan, Mulumba, Levent Ayçiçek (Osmajic dk. 62), Landel (Kerim Avcı dk. 62), Mehmet Özcan (Guido Koçer dk. 79 ), Doğan Can Davas (Beykan Şimşek dk. 67), Keny

Yedekler: Hüseyin Koç, Alpay Koldaş, Berke Görgün, Hüseyin Eşkol, Süleyman Luş

Teknik Direktör: Mustafa Gürsel

Gol: Zahid (Dk.59) (Ankaragücü)

Sarı kartlar: Mehmet Murat Uçar, Abdullah Durak (Ankaragücü), Landel, Okan Alkan, Levent Ayçiçek, Caner Cavlan (Bandırmaspor)



mustafa mete yuvalı
6.03.2022 00:30:12
gerçekten canınız sağ olsun ,zaman zaman çok iyi oynadık ama zor pozisyonları gole çeviren doğan can davas her nedense kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonları maalesef gole çeviremiyor,sayın hocamın bu konudaki çalışmaları yoğunlaştırması gerekir diye düşünüyorum bu sıkıntı devam ediyor çünkü tşkler

Anahtar Kelimeler: Canınız olsun çocuklar
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı