Çapa Bandırma´da konuştu

Çapa Bandırma´da konuştu

Ekonomist-Gazeteci Emin Çapa, ?Küresel Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye?yi anlattı

Ekonomist-Gazeteci Emin Çapa, Bandırma´da ?Küresel Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye? konusunda düşüncelerini açıkladı.

Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BANSİAD), Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından organize edilip Borsa konferans salonunda gerçekleşen söyleşiden önce açılış konuşmasını Borsa Başkanı Halit Sezgin yaptı. Ardından, Çapa´nın, adeta bir stand-upp tadındaki sunumu ilgiyle izlendi.

Balıkesir ve bölgemizdeki birçok Oda, borsa, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin izlediği söyleşide Çapa, yeni dünyayı anlamak ve yeni dünyaya hazır olmak, şu anda ekonomideki genel durum, Türkiye´yi değiştirmek, şu anda Türkiye ekonomik bir krizde mi bulunuyor konularındaki düşüncelerini ayrıntılı biçimde aktardı.

/resimler/2018-12/6/0234572951033.jpg

BANDIRMA LOJİSTİK MERKEZ OLACAK

Söyleşisinin ardından soruları da yanıtlayan Çapa, ?Bandırma´nın bir lojistik merkez olmasının planlandığına? dikkati çekerken, şunları söyledi:

?Önümüzdeki dönemde yapay zeka, dijital ortam, başta tarım olmak üzere her şeyi ezip geçecek. Bandırma´nın lojistik merkez olarak konumlanacağı bu dönemde siz Bandırmalılara düşen görev, bir araya gelerek, hükümet üzerinde baskı oluşturup bu konumu kendinizin planlayıp yönetmesidir. Yine önümüzdeki dönem kimya da büyük önem kazanacak. Kimya eğer doğru kullanılırsa çok yararlı bir değerdir. Ancak doğru kullanılmazsa tabii ki tehlikeler yaratır.?

Söyleşinin sonunda BANSİAD Başkanı Cengiz Küçükköseleci, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, konuşmacı Çapa´ya birlikte plaket verdiler. Önder BALIKÇI

/resimler/2018-12/6/0235181545236.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma Çapa konuştu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli