Çapanoğlu; Mücadele hırsımız yükseldi

Çapanoğlu; Mücadele hırsımız yükseldi

"Altay maçında futbolcularım, son dakikaya kadar büyük bir mücadele örneği vererek, hak ettikleri 3 puana ulaştılar"

Bandırmaspor`un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda 3-1 galip ayrıldıkları Altay maçında futbolcularının, son dakikaya kadar büyük bir mücadele örneği vererek, hak ettikleri 3 puana ulaştıklarını söyledi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası`nda karşılaştıkları  Elazığspor`a karşı ortaya koydukları futbolu, Altay maçına taşıdıklarını söyledi. İyi oynadıklarını ve  İzmir`de futbolseverlere keyifli bir maç izlettiklerini dile getiren Çapanoğlu, şunları kaydetti:

"İyi başladık ve bitirdik. Futbolcularım, son dakikaya kadar büyük bir mücadele örneği vererek, hak ettikleri 3 puana ulaştılar. Bu galibiyetin değer kazanması için pazar günü kendi evimizde Kızılcahamamspor ile oynayacağımız maçı da 3 puanla kapatmalıyız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan da 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bandırmaspor`u güzel günler bekliyor."   

Kızılcahamamspor maçının İzmir`deki karşılaşmadan zor olacağını vurgulayan Çapanoğlu, "Bana göre ligin en zor maçlarından biri olacak" dedi.

Çapanoğlu, Kızılcahamamspor maçında kart cezalısı Timur ve sakat olan Ali Koçak`ın takımda yer alamayacağını sözlerine ekledi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı