"Çarşı Cami Durağı Yerine Gelsin"

"Erdek´te esnafta, sahil mahalle eşrafıda, çarşı cami durağını geri istiyor.

Balıkesir´de bir dönem önce konuşlanan ve her çalışma birimi için oluşturulan "DAİRELER" yapısal anlamda beklentilere nüfus etmekte yetersiz kalıyor.

Erdek´te geçmiş yıllarda çarşı camii yanından kalkıp, Cugra sonu AY Camping otoparkından dönerek kamplar yolunda seyri-sefer yapan halk otobüsleri, Büyükşehir kuruluşu ile ulaşım hizmetleri daire başkanlığı bünyesine geçerek "Balıkesir Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlı" adı altında faaliyet göstermesi, başta Balıkesir olmak üzere, il´e bağlı 20 ilçede önemli değişime uğradı.

/resimler/2019-6/18/1906106224587.jpg

Beklentilerin giderilmesi adına yapılan birçok değişiklik, aksi yönde etki gösterince vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bu olumsuzlukların içinde yer alan Erdek Carşı Camii kalkış durağı, Ulaşım Hizmetleri Erdek Şefi Hasan Çelikaslan tarafından değiştirilerek, yeni bir uygulama ile Havuzlu Meydana alınması Erdek´te kargaşa ve karışıklığa neden oldu.

/resimler/2019-6/18/1907497007604.jpg

Erdek´e yazlık olarak gelen Cuğra sakinleri Çarşı Camii yanında bulunan durağa gelerek otobüs beklemeleri, çarşı esnafınıda galyena getirdi. Çarşı esnafı Cami durağının kaldırılarak Havuzlu meydana alınması, ulaşım ağında evine gitmek isteyenlerin kargaşa ve karışıklık yaşamasına neden olduğu, Cuğra´ya gitmek isteyen bir çok kişi yanlışlıkla Kurbağalı hattı otobüslerine bindikleri görüldü.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli