Çatak, görevine başladı

Çatak, görevine başladı

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak: ?Erdek´teki huzur ve güven ortamının sürmesi için çaba harcayacağız?

Erdek´in yeni Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, görevine başladı.

Hüseyin Doğru´nun, terfi ederek ?2. Sınıf Emniyet Müdürü? olarak Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanmasından sonra Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Çatak, ?Erdek´teki huzur ve güven ortamının sürmesi için elimizden gelen çabayı harcayacağız. Yalnız suç ve suçluyla mücadele etmeyeceğiz. Olayın sosyal boyutu ile de ilgilenip cezalarını çekenleri topluma kazandırmak için de mücadele vereceğiz? dedi.

/resimler/2017-8/25/1247275404408.jpg

1973 yılında İstanbul´da doğan Çatak, emniyet teşkilatındaki görevine, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü´nde, 1996 yılında komiser yardımcısı olarak başladı. Bu görevi sırasında, ?Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı?nda hizmet verdi. Daha sonra doğu görevi için Elazığ´ın Palu ilçesine giden Çatak, burada üç yıl çalıştı. Çatak, 2014 yılında, Balıkesir´in Edremit ilçesi Kocaseyit Hava Limanı Müdürü olarak göreve getirildi. Burada iki yıl görev üstlenen Çatak, ardından Balıkesir´in Sındırgı ilçesi Emniyet Müdürü oldu. Mehmet Çatak, son olarak da terfi ederek, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Eşi de polis memuru olan Çatak´ın 6 yaşında bir kızı bulunuyor.

             ÇOCUKLUĞU GÖNEN´DE GEÇTİ

Ailesinin Gönenli olması nedeniyle çocukluk döneminin bu ilçede geçtiğini vurgulayan Çatak, Erdek´in kendisi için hiç yabancı olmadığına dikkati çekerken,

?Çocukluk ve gençlik yıllarımızda, Gönen´den şortlarımızı giyerek Erdek´e gelir, denize girer ve tatil yapardık? dedi.

              FENERBAHÇE TARAFTARI

Çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı olup sporu sevdiğini vurgulayan Çatak, şunları söyledi:

?Babam Mehmet Çatak da futbolcuydu. Gönenspor, Vefa ve Beşiktaş formalarını giymişti. Ben de gençlik yıllarımda futbol oynadım, atletizm ve judo sporlarıyla uğraştım. Çok iyi bir Fenerbahçeliyim.?

              TURİZM DENEYİMİ VAR

Önceki yıllarda, ?Yabancılar Daire Başkanlığı?nda görev yaparken, turizm işletme izinlerinin kendisinden geçtiğini vurgulayan Çatak, ?Bu konuda deneyim sahibiyim. Bu bağlamda bölgeye güvenlik ve turizm anlamında katkılar da sağlayacağımı düşünüyorum? diye konuştu. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Çatak görevine başladı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli