Cavit Aydın ``Kısa süreli Teknik adamlar yararlı olamaz``

Cavit Aydın ``Kısa süreli Teknik adamlar yararlı olamaz``







Erdekspor Altyapı Teknik Direktörü Cavit Aydın ; Yedek kulübelerinden maç izlemek yeterli olmuyor``


Bir dönem futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış efsane furbolcu Cavit Aydın teknik adamların yedek kulübesinde yetersiz kalmasını maçı sağlıklı izleyememesinden kaynaklandığını söyledi.

Aydın, Zeyyat Saygın ile yaptığı kısa söyleşide bu olumsuzluğun teknik adamlar üzerinde zaman zaman yanlış oyun okuma ve hatalı değişiklikler yapmasına neden olduğunu ima ederek, oysa sistemin tüm dünyada bu yanlış üzerine kurulduğunu söyledi.

Aydın iyi bir teknik adamın futbolcusunu yetiştiren ve onun hakkını koruyan bir Hoca`nın iyi Hoca olabileceğini belirti. 

Aydın bir Hoca`nın gerçek etkisini gösterebilmesinin uzun bir zamana tekamül etmesi gerektiğini vurgulayarak, kısa süreli Teknik adamların takıma verebileceği birşeyin bulunmadığını söyledi.















ahmet
17.11.2012 00:33:34
Erdeksporun gerçek hocası CAVİT AYDIN`dır.Aranan kan ellerinde olmasına rağmen farklı metodlar farklı hocalar deniyorlar şuan A takımın başına getirilen hocanın Cavit hoca nın yarısı kadar futbol bilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Cavit hocanın yetiştirdiği futbolculardan biriyim.O futbolun yanı sıra adamlığıda öğretiyor.Cavit hoca hem antrenör hemde bir baba gibidir. A takıma Cavit hoca gerek !..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli