Çavuşoğlu Paşakent muhtar adayı

Çavuşoğlu Paşakent muhtar adayı

Simge Gürkan Çavuşoğlu Paşakent çok daha iyi hizmeti hak ediyor

Simge Gürkan Çavuşoğlu, Bandırma'nın Paşakent Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.

Çavuşoğlu, adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"1983 yılında doğdum. Evli ve 1 prenses annesiyim. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun oldum. Serbest muhasebeci ve mali müşavirim. Adalet Bakanlığı'na bağlı 'uzlaştırıcı' olarak görev yapmaktayım. Üniversite yıllarımda, eğitimim devam ederken, bir yandan da radyo programcılığı yaptım. Arama-kurtarma, deniz arama-kurtarma, gönüllü itfaiyecilik ve ilkyardım-iletişim eğitimleri alarak, gönüllü sivil toplum kuruluşlarında her insanın yapması gerektiği gibi topluma karşı sorumluluğumu yerine getirerek hizmet etmeyi görev edindim.

Yaşamda en büyük başarı, mutlu olmayı becerebilmektir. Mutluluk paylaştıkça çoğalır düşüncesiyle insan ilişkilerimi hayatımın her aşamasında en üstte tuttum.

Şimdi ise mahallemiz Paşakent'in muhtar adayıyım.

'Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar'

Yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var.

Mahallemizi çok daha iyi yerlere taşımak sözümüz olsun. Birlikte üreteceğiz, birlikte başaracağız."

    SİZLERİN SESİ OLACAĞIM

Çavuşoğlu, Paşakent Mahallesi'nde oturanlara şöyle seslendi:

"Halka en yakın yönetim birimi halkın sorunlarını en hızlı şekilde çözümleyecek, mahalle sakinlerine en hızlı ulaşabilecek kurum mahalle muhtarlığıdır. Bandırmamızın nezih, çağdaş, birbirinden güzel insanlarının yaşadığı PAŞAKENT mahallemizin, muhtarlık makamına çalışkanlığıma ve üretkenliğime olan güvenimle adayım. Cumhuriyetimizin en önemli kazanımlarından olan, kadının siyasal ve toplumsal hayatın içinde üretici ve yönetici kimliğiyle yer almasına inancımla yola çıktım. Toplusal yaşam kültürümüzün mahallemizi en iyi noktalara taşıyacağına inanarak sizlerin sesi olabilmek en büyük dileğimdir.

Mahalle sakinlerinin gönüllü katılımlarıyla ortak ihtiyaçları belirleyerek, mahallemizin yaşam kalitesini yükseltmek, daha yukarılara taşımak, gerek Bandırma Belediyemiz, gerekse Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkileri en üst düzeyde geliştirmek, mahallemiz ile ilgili konularda görüş bildirerek sorunlarımızla ilgili sonuçlar alarak, kentin tüm dinamikleriyle iletişimde olmak temel anacımdır. 

Belediyelerimizin sorumlulukları kapsamında, mahallemizin ve muhtarlığımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü için bütçe imkânları ölçüsünde gerekli yardım ve desteğin sağlanması, kararlarında mahallemizin ortak isteklerini göz önünde bulundurmalarında, hizmetlerinin mahalle ihtiyaçlarına uygun biçimde yürütülmesini sağlamak için birlikte, özveriyle çalışmaya ekibimizle hazırız. 

Çalışmalarımızı gerçekleştirirken, gerektiğinde imza kampanyaları ile sesimizi duyurmak, mahallemizde bulunan okullarımızın okul aile birlikleri ile koordinasyon sağlamak ve toplantılar düzenlemek, apartman yöneticileri ile iletişim köprüsü kurmak, mahallemizi medya organlarına taşıyarak tanıtımını yapmak, mahalle sakinleri ile forumlar düzenlemek muhtarlığımızın çalışma biçimi olarak yolumuzu çizecektir.

Bandırma Paşakent Mahallesi yükselen trendi ve yeni alan açılımlarıyla günümüz dünyasına ve beğenisine uygun çağdaş mimari tasarımlarıyla geleceğin Bandırmasına yön vermektedir.

MAHALLEMİZİ ÇOK DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK SÖZÜMÜZ OLSUN. BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ."

  MUHTARLIK AZALARI

  1) M. Deniz Görkem (Emekli)

  2) Bahar Şen (Emekli)

  3) Esra Doğruel (Pilates eğitmeni, yüksek mühendis)

  4) Nilüfer Ebiri (Kimyager)

  5) Sevim Gacal (Profesyonel site yönetimi)

  6) Ali Osman Çetin (Asker emeklisi)



Anahtar Kelimeler: Çavuşoğlu Paşakent muhtar adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı