Çay ve Sümer'im iftariyelik pide ikramı

Çay ve Sümer

İş insanı Halil Çay ile Eski fırıncılardan Hasan Sümer'in her Ramazan ayında gerçekleştirdikleri Pide ikramı bu Ramazanda da devam ediyor.

İş insanı Halil Çay ile Eski fırıncılardan Hasan Sümer'in her Ramazan ayında gerçekleştirdikleri  Pide ikramı bu Ramazanda da devam ediyor.

Ramazan aylarının vazgeçilmez iftariyeliği Ramazan pidesi, enflasyon canavarının dişleri arasında kalınca 20 tl lik pideyi iftar sofrasına taşımak her Babayiğit'in imkanı olmadı. İşte tam bu noktada devreye giren hayırseverler, imkanı olmayanların imdadına yetişti.

Kentimizin önde gelen iş insanlarından Halil Çay ile eski fırıncılarından Hasan Sümer on yıldır sürdürdükleri güzel bir geleneği bu ramazanda da hayata geçirerek fakir fukaranın softasına sıcak bir ramazan pide ulaşmasını sağladılar.

Paşamescit Mahallesi 19005 sokak no; 3 te, eski Sümer fırınının bulunduğu yer ve  Ayyıldız Mahallesi Muhtarlık önünde olmak üzere iki ayrı noktada yaklaşık 300 sıcak ramazan pidesini fakir fukarasının sofrasına ulaştıran Halil Çay 6 Hasan Sümer ikilisi bir kez daha gönülden hayır dua aldılar.



Anahtar Kelimeler: Sümer' iftariyelik ikramı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı