Cayır, Cayır yandı

Cayır, Cayır yandı

Gönen'de terk edilmiş ahşap bina çıkan yangın sonucu cayır, cayır yandı.





Gönen'de terk edilmiş ahşap bina çıkan yangın sonucu cayır, cayır yandı.


Gönen ilçesinde değişik adreslerde bulunan ve tarihi eser statüsü gereği yıkılamayan veya sıkıntılı metruk binalar tehlike saçmaya devam ediyor. Gönen ilçe emniyet müdürlüğünün konu ile ilgili hazırladığı rapor neticesinde harekete geçen Gönen belediyesi, birkaç metruk binayı yıkmasına rağmen, diğer binalar daki tehlike devam etmekte.

Bu binaların değişik sebeplerden dolayı yıkılamamasının yanı sıra buralarda barınan alkol alan vatandaşlar çevrelerine korku ve tehlike saçmaya devam ediyorlar.

Pazar sabahı saat 08.20 sularında; Gönen ilçesi Malkoç Mahallesi 30 sokak no.3 te bulunan metruk binada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Olay yerine itfaiye ve emniyet ekiplerinin kısa sürede intikal etmeleri olası bir faciayı önlemiş oldu. Daha kötüsü yağmurlu bir Pazar sabahı metruk binanın aniden cayır cayır yanması, kafaları karıştırdı.

İlçede değişik adreslerde bulunan bu tür binaların, zaman zaman yanıyor olması bu noktaların nedenli tehlikeli olduğu gerçeğini bir kez daha göz önüne sermekte.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli