Çekmecedeki puana göz dikti

Çekmecedeki puana göz dikti

Gönen`de Küçükçekmece A.Ş. Hazırlıkları Sürüyor




......Ligde elde ettiği beraberliklerle özdeşleşen Gönen Belediyespor, Altınova'da başlayamadığı seriye Küçükçekmece maçıyla start vermek için sıkı çalışıyor.

Pazar günü Nail Gönenli Şehir Stadı'nda Küçükçekmecespor A.Ş.'yi  konuk edecek olan Gönen Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakarlığı iyileşen Hakan'ın takıma katılmasıyla hücum gücü artan yeşil beyazlılar, rakibini mağlup ederek hem taraftarlarını sevindirmek hem de puan cetvelinde yukarılara tırmanmak istiyor.

15 puanla 4. sırada yer alan Küçükçekmecespor geçen hafta kendi sahasında lider Bozcaada'yı konuk etmiş iki kez öne geçtiği maçta rakibinden kaçamayarak karşılaşmadan 2-2'lik skorla berabere ayrılmıştı. Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüz çalışma öncesinde oyuncuları ile yaptığı konuşmada karşılaşmanın önemine değinerek, sahadaki mücadelelerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

Zirvede yer alan ekiplerin son haftalarda puan kayıpları yaşamalarının kendileri açısında büyük bir şans olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, bu maçla birlikte kendilerinin de şanssızlıklarını kırarak 3 puan almak istediklerini söyledi.






amatör
28.11.2012 18:30:44
Gönen Belediyespor yönetim kurulu bir an önce gerekli önlemleri alması gerekir. Ama ne yapıyor malesef bir hiç, bu duruma göre şu teknik teknik direktörde takıma bir beden küçük kalıyor yani yetersiz kalıyor, 1-2 hafta daha Gönen Blediyespor kötü sonuçlar daha alırsa teknik direktörle beraber, yönetim kuruluda gitmesi gerekir.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı