Çelebi; Parayı verdi Düdüğü çalıyor..

Çelebi; Parayı verdi Düdüğü çalıyor..


Siyasi iradeyi ardına alıp Kurumsal kimlik ile öne çıkma telaşındaki kurumlar bir bir sınıfta kalıyor.
Limanı aldığı günden itibaren Bandırma ya hiçbir artı katkısı olmayan kurumlardan birisi de Çelebi Liman olduğu görüldü.
Bandırma limanını Konteyner limanı yapma vaadi ile gelip, Başta liman içi kirlilik olmak üzere, Limana gelen kamyonların çevre kirliliği ve hiçbir kent`in kabul etmediği Angus tahmil tahliyesini ısrarla sürdüren Çelebi, Bandırma yı ve halk sağlığını değil sadece kazanacağı parayı düşündüğü görüldü.

Liman da yapılan tanıtım kokteyl`i ile sadece tahmil tahliye değil, Liman taşımacılık filosunu kurarak Bandırmalı yüzlerce kamyoncunun ekmeğine taş koyan Çelebi liman önceki gün Etimaden işletmeleri 600 evler  kavşağında meydana gelen kaza ile bir kez daha anlaşıldı.

Etimaden işletmelerinden Liman`a maden taşımacılığı işini yapan Çelebi filosundan bir kamyon yanlış yükleme sonucu kavşakta devrildi.
Etrafa saçılan beyaz toz maden saatlerce trafiği aksattı.
Bu olağan üstü durum nedeni ile Çelebi liman işletme müdürü Özgür Durmaçalış ismi gibi yaptı ve başta belediye başkanı Sedat Pekel olmak üzere malum kişilerle olağan üstü ziyaret diplomasisi gerçekleştirdi.
Sonuçta farı kırılan araçlara zorunlu trafik cezası işlenirken hatırlı Çelebi Tır filosunun sakar sürücüsü ihtar bile almadı.
Oysa ayni saatlerde limana yanaşan yeni bir Angus gemisi nedeni ile eski iskelede balık tutarken burunlarını tıkayan vatandaşları resimleyen arkadaşımız Motorlu Yunuslar tarafından uyarı aldı.
``Trafiğe yasak alanlarda gezemezsiniz !..``



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı