Çelebi`nin derdi, Bandırma`yı gerdi

Çelebi`nin derdi, Bandırma`yı gerdi

Tır trafiği liman girişlerini işgal etti






Birçok kent nüfus kaybederken Bandırma`nın göç alması sokak ve caddelerde yürümeyi dahi etkiliyor.
Dış kaynaklı olumsuzlukların öncülüğünü oluşturan Liman özelleşmesinin ardından başlattığı performans artışı ile ana karaya olan bağlantılarında yolların yetersiz kalmasına neden oldu.
Bilindiği üzre geçmişte Ticaret odası ve Belediye katkıları ile yapılıp daha sonra karayollarına devredilen liman yolu, Çelebi işletmelerinin performans arttırımı ile yetersiz kaldı.

Gün geçmiyor ki, Liman B kapısı önünde oluşan TIR kuyrukları zaman zaman Bandırma Erdek karayolunda Trafaiği olumsuz yönde etkilerken, nerede ise bu arterde bir Trafik ekibinin mütemadiyen mesai yapmasına neden oluyor.

Bandırma Belediyesi tarafından yapımı devan eden Ayyıldız mahallesi Tır parkı henüs faaliyete geçmemesi, Ayni anlamda Ayyıldız mahallesi içinde de hem trafiği hemde yaşamı etkiliyor.

Bununla birlikte limanı transit taşımacılığın ana arteri olarak kulanan RO-Ro işletmeleri Ayyıldız mahallesine kurdukları ofisleri ile Mahallesinin büyük kargaşa yaşamasına neden oluyor.








demokrat58
4.05.2012 08:41:24
Bu rezaleti gündeme getiren manşet haberi kutluyorum.Sahipsiz Bandırma bir karmaşaya daha sokuldu.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false