Çelikspor Gar & Cafe Mutfak yenilendi.

Çelikspor Gar & Cafe Mutfak yenilendi.

Tarihi Gar binası otantik yapısı, mutfak kültürü ve damak tadı lezzetler durağı oldu.

Bandırma’nın en müstesna yerinde bulunan eski gar binası Çelikspor adı altında geçmişi geleceğe taşıyan yolculuğunda, bir kez daha yapısal değişi ile hizmete girdi.

Çelikspor Gar & Cafe-Mutfak küçük dokunuşlar, büyük emek harcanarak yapısal dokusuna uygun huzur verici atmosferinde son derece hijyen, gurup buluşmaları ve iş yemekleri için bir birinden bağımsız salonları, her mevsim kendine özgü bahçe konsepti ile bir kez daha keyifli sofralara adres oldu.

Bandırma ve Erdek’te faaliyette olan Riva Resteurant-Beach-cafelerin işletmecileri Kadir & Murat Gürbüz kardeşlerin mesul müdür olarak başına geçtikleri tarihi Çelikspor mekânı sihirli bir el değmişçesine gerçekleşen değişimi sadece fiziki mekân olarak değil, mutfak kültürüne de yansıdı.

Et & Balık, Tava& Izgara servisi yanı sıra, Güveçte zeytinyağlı ev yemekleri, dolmalar, yaprak sarmalar,  aranan çorba çeşitleri, zengin tatlı ve salata çeşitleri, çeşniler vs. hem göze, hemse sağlıklı tüketimde titiz davrananların bulamadığı mekân oldu.

Lokanta-Restaurant işletmeciliğinde marka isimler Kadir & Murat Gürbüz kardeşler bugüne dek olduğu gibi Çelikspor’da da dokundukları mutfakta lezzet durağı yaratmanın püf noktalarını yakaladılar. Afiyet olsun Çelikspor Gar & Cafe- Mutfak lezzetleri için 0 266 718 00 70’e alo demek yeterli



Anahtar Kelimeler: Çelikspor Mutfak yenilendi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı