Çelikspor`dan sezon sonu değerlendirmesi

Çelikspor`dan sezon sonu değerlendirmesi

Başkan Demirdağ`ın da katıldığı gecede, yeni sezonun hedefleri belirlendi.






1.Amatör kümenin başarılı ekibi Çelikspor sezonu noktalamanın ardından gerçekleştirdiği danayışma gecesinde, Yönetici, Teknik kadro ve futbolcular bir araya geldi.

Çelikspor sosyal tesislerindeki gecede başta Başkan Ahmet Demirdağ, Ardından Teknik direktör Sebahattin Aydın ve takım kaptanı Kenan Çakmak birer konuşma yaparak takımın 2011-2012 futbol sezonunda ortaya koyduğu performansını değerlendirdiler.

Kurulduğu 1953 yılından beri Amatör camiada binlerce sporcuya imkan tanımış Çelikspor A.takım başta olmak üzere U-17 ve U-19 gençler liglerinde 76 lisanslı futbolcusu ile mücadele veriyor.

Bu sezon ligi 4.tamamlayan Çelikspor`un kazanımlarının tatmin edici olduğunu söyleyen Antrenör Sabahattin Aydın, ``Çelikspor olarak hedeflerimizi yakaladık, Amacımız öncelikle Fair play kuralları çerçevesinde, Yeşil sahalarda savaş değil barış ve kardeşlik içersinde spor mücadelesi etmektir.``
`` Bu anlamda Çelikspor üzerine düşen görevi yapmıştır, Bu fikrin aksini savunan oyunculara şans tanımadık, Dolayısı ile Çelikspor kendi kuralları ile spor mücadelesi veren nadir kulüpler arasında yerini aldı, Umarım tüm takımlar bu felsefeyi ilke edinir amatör spor alanları savaş alanı olmaktan çıkar.`` dedi.

Çelikspor`un sezon sonu gecesinde başta oyuncular olmak üzere, Başkan Ahmet Demirdağ, Yönetim kurulu üyeleri Ali Gürer, Bülent Zeybek, Özdemir Tanır, Sefa Gezen, Erhan Elmastaş Kadir Tan, Hasan Koçyiğit, Kaptan Kenan Çakmak, Teknik kadrodan başta Sabahattin Tanır, Ayhan Sezer, ve Muhsin İnam hazır bulundular.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı