Çelik`ten Avşa`ya altın vuruş

Çelik`ten Avşa`ya altın vuruş

10 Kişi oynayan Çelikspor 89 Dakikada Görkem`in nefis golü ile Avşa`yı rövanşta da devirdi 1-0



Çelikspor: 1 Avşaspor: 0

1.Amatör Kümenin prestij karşılaşmalarından Çelikspor, Avşaspor karşılaşmasını Çelikspor 1-0 kazandı.




Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Aykut Kuvvetli *** Mehmet Onat*** Ferhat Acar *** 

Çelikspor: Mehmet ** Serkan ** Kemal *** Çağdaş *** Cenk** Berkay**(Akın***) Görkem *** Ufuk *** Kenan**( Ferhat**) Ümit ** Tayfun**( Sezer ***)

Antrenör: Sebahattin Aydın- Muhsin İnam

Avşaspor: İsmail *** Tunç*** Oğuz ** Fuat *** Mutlu *** Erbey ** Hakan** Vural** Ferhat ** Hüseyin** İsmail **

Kırmızı Kart: Cenk (Çelikspor)

Gol: Görkem Dk.89 (Çelik) 



1.Amatör Kümede düşme ve yükselme beklentisi olmayan iki ekip Çelikspor ve Avşaspor`un olumsuz hava koşullarındaki mücadelesi izlenmeye değer bir atmosferde geçti.

İki ekibinde puan beklentisi olmadığı ligde ilk karşılaşmayı 3-2 kazanan Çelik rövanşta zor da olsa Görkem`in altın vuruşu ile 3 puanı kazanmayı bildi.



Çelikspor`un üstün göründüğü karşılaşmada Avşa zaman zaman gole daha yakın oldu.

Sarı kırmızılı ekip Çelikspor`un Galatasaray`ı Bordo mavili Avşaspor`un Trabzonspor`u yansıttığı Sanayi Arenadaki karşılaşmada günün yıldızı her zamanki gibi Avşa kalecisi İsmail Oldu.

İsmail`in soğuk havaya rağmen ortaya koyduğu performans Çelik`i gol yollarında etkisiz kılarken Çelikspor`un başarılı kalecisi (Tafferel) Mehmet`e nerede ise top gelmedi.

Sarı kırmızılı ekibin haşarı çocukları Cenk ve Taygun bu karşılaşmada da Hakeme olan itirazları kayıtsız kalmadı.

50.dakikada kendisine faul yapıldığı gerekçesi ile yan hakemin üzerine yürüyen Cenk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken Avşa bu fırsatı değerlendiremedi.

Soğuk havanın faullü ve tartışmalı pozüsyonları elbette bu kadarla kalmadı. Tecrübeli Hoca Sebahattin Aydın, Cenk`i kırmızı kart görmesindeki gecikmesini, Taygun için ertelemedi ve bu golcüyü zamanında değiştirerek takımın 9 kişi kalmasını önlerken skoruda takımı lehine çevirmeyi bildi.

Çelikspor`da oyuna sonradan giren genç takımın bel kemiği Akın ve Sezer performansları ile Avşa defansını bunaltırken günün vasat kramponu Görkem 90 dakika gezindiği sahada vurduğu tek şutla sonucu belirledi.

Görkem maçın bitimine saniyeler kala Ceza yayı önünden vurduğu sert şut kaleci İsmail`in uzanamadığı köşede ağlarla buluştu.

Böylece Çelikspor zorlu rakibi Avşa önünde Görkem`in altın vuruşu ile rövanşı da kazandı.





Burdur Şeker Spor
28.01.2013 14:43:38
Her durumda her havada forza Taffarel Kokola. Burdur gençlik unutmadi seni altin eldiven. Mehmet Akif Ersoy universitesinde yapln Okulumuza gelen en iyi kaleci dalinda Okulun Altin eldiveni Mehmet Kokola seçilmiştir . Burdan tbriklerimizi iletmek istedik.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli