Çeltik & Başak dostça 1-1

Çeltik & Başak dostça 1-1

2.Kümenin dost ekibi Gündoğan Çeltikspor ile Havutça Başakspor puanları bölüştü 1-1






2.Kümenin iddialı ekiplerinden Gündoğan Çeltikspor şanssızlıklar sonucu puan kayıpları ve gördüğü kırmızı kartlar neticesi bu sezonki Şampiyonluk iddiasını önümüzdeki sezona ötelerken, kalan maçlarını prestij karşılaşması olarak centilmenlik havası içinde oynama kararı aldı. Gündoğan Çeltikspor bugün Sarıköy`de karşılaştığı kardeş takımı Havutça Başakspor ile 1-1 berabere kaldı.

Stat: Sarıköy

Hakemler: Gökhan Varlık*** Mert Emci*** Mesut Kırbaş ***

Gündoğan Çeltikspor: Caner*** Sedat*** Cihan*** Selim**** Hasan Genç*** Ekrem**** Melih*** Fatih**(Gökhan**) Özer*** Fahrettin***(Hasan Kahraman**)  Yavuz**(Salih**)

Havutça Başakspor: Abdullah*** Merkez*** Erman*** Rahmi*** Osman*** Ömer*** Okan*** Mehmet Kapdağ*** Deniz*** Mehmet Çakır*** Alper***

Goller: Dk. 31. Mehmet Kapdağ (Havutça) Dk.41 Fahrettin (Gündoğan)





2.Kümede Şampiyonluk iddiasını gelecek sezona öteleyen Gündoğan Çeltik bugün eksik kadro ile prestij müsabakası oynadı.

Havutça karşısında bol gol pozüsyonuna giren Çeltikspor, fırsatları değerlendiremeyince Havutça Başakspor 31. Dakikada Mehmet kapdağ`ın ayağından öne geçti.

Genik duruma düşen Çeltik`in bu dakikalardan sonra ki baskılı oyunu 41 dakikada sonuç getirdi ve sol kanattan gelişen akında topla kale önünde son buluşan Fahrettin skoru eşitledi 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonlanırken 2 devrede tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 sona ererek puanlar dostça paylaşıldı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı