Çemberci, son yolculuğunda hüzünlendirdi.

Çemberci, son yolculuğunda hüzünlendirdi.

İş Adamı Nedret Çemberci, yüksek katılımla ebediyete uğurlandı.

 

Bandırma´nın tanınmış iş adamlarından Nedret Çemberci, geçirdiği rahatsızlık sonucu kontrole gittiği Onkoloji hastanesinde geçirdiği asansör kazası ardından Bursa ya getirilerek ameliyata alınmıştı.

Bünyesi zayıf kaldığı için tedaviye yanıt vermeyen Çemberci bir süre yoğun bakımda kalmasına rağmen yaşama tutunamadı.

Dün sabaha karşı vefat eden Nedret Çemberci, Kadir gecesi evinde konuk olarak kaldıktan sonra bugün öğle namazına müteakiben Haydar Çavuş Camiinde kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedildi.

Çemberci´yi son yolculuğunda Bandırma´nın önde gelen iş dünyası yanı sıra bölgenin sayılı siyaset isimleri ve sosyal çevre uğurladı.

Çemberci´nin aile dostu olan Emekli Hv. generallerinden Ayhan Gümüş, Temel Batmaz Dandin, kendisi gibi general olan damadı ile, Yine aslen Bandırmalı olan Orgenerallerden Ziya Güler paşa hazır bulundu.

Çemberci´nin vefatı sonrası gerek Haydar Çavuş Camii bahçesinde, gerekse kabristanlıkta taziyeleri Kardeşi Sabri Çemberci, Oğlu Halil Çemberci, Yeğeni Bahadır Çemberci, Torunu Egecan Çemberci, Eşi Nihal, Gelinleri Feride ve Serpil kabul etti.

 

/resimler/2015-7/14/1948488977105.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false