Cenaze konvoyunda zincirleme kaza

Cenaze konvoyunda zincirleme kaza

4 Kişinin hayatını kaybettiği, Trafik kazası kurbanlarının cenaze töreninde zincirleme kaza


cenaze konvoyunda zincirleme kaza paylaşan: zeki-karadeniz

Bandırma Ticaret Borsası önünde gece yarısından sonra meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin cenaze töreninde trafik kazası oldu.

Bugün öğle namazını müteakiben Sunullah Caminde kılınan cenaze namazı ardından kabristan yoluna çıkan onlarca otomobil sokaklarda yaşadıkları trafik sıkışıklığını gidermek için 600 evler civarında sürat yapınca zincirleme kaza meydana geldi.

Cenaze konvoyundan kopmak istemeyen araçlar Etimaden kavşağında kırmızı ışığın yanması ile birlikte yol 600 evler alt geçidine kadar üş şerit halinde doldu.

Korozman kavşağındaki trafik ışıklarından çıkan araçlar bu arada sürat yapınca önlerinde duran konvoyun arkasında duramadılar.

Bir anda acı firen seslerinin kulakları tırmaladığı kazada 8 otomobil bir birine bindirerek maddi hasar meydana gelmesine neden oldu.

Yol bir süre trafiğe kapanırken, daha sonra en sağ şeritte kalan tek araç alınarak yol tek şeritten trafiğe açıldı.

Acılı cenaze yakınları, böyle bir dram üzerine birde kendilerinin kaza yaşamaları, morallerin daha da kaybolmasına neden oldu.



DÜŞÜNEN ADAM
19.06.2014 20:36:29
ÇOK KÖTÜ ARABA KULLANIYORUZ,HİÇBİR ARABADA FREN YOK,SİNYAL YOK,HEP TABAKHANEYE B... YETİŞTİRİYORUZ. LÜTFEN.... TRAFİK ÇOK DİKKAT İSTER

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false