Cennet arena Alev Alev spor heyecanıyla yanıyor.

Cennet arena Alev Alev spor heyecanıyla yanıyor.

Kuşcenneti 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında ilk etap 45 grup maçı tamamlandı.

Kuşcenneti 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında ilk etap 45 grup maçı tamamlandı. üç ayrı grupta yarışan 18 takım ile korakor bir mücadele sonrası ilk sırayı alan takımlar seri başı olarak A grubunda Doğaspor- B Grubunda Gölyakaspor ile C Grubunda Aksakalspor Çeyrek final vizesi almaya hak kazandı. 

Aynı zamanda gruplarında en iyi 2. olan takımların en iyisi olmaya hak kazanan takım A Grubunda Çavuşköyspor Çeyrek final vizesi aldı. A-B gruplarında Lider tamamlayan takımlar namaglup olarak Doğaspor ile Gölyakaspor 4 galibiyet 1 beraberlikle topladıkları 13 puanla zirvede yer alırken C grubu lideri Aksakalspor beş maçın beşinide kazanarak 15 puan toplayan tek olmuştur. 

Müthiş heyecana ortak olan sporseverlerin çoğunluğu bayan misafirlerimiz oluşturuyor. Taraflı tarafsız hanımefendilere gösterdikleri yoğun sevgi ve ilgiye teşekkür ederiz.

İlk etap gruplar tamamlandı.

45 maçın geride kaldığı maçlarda sporcular 4050 dakika top koşturdu. toplamda meşin yuvarlak 262 kez buluşurken taraftarlar her gol de kah sevindi kah üzüldü. Görülmeğe değer gol sevinçleri de vardı. Gol krallığında ise 6 gol atan Aksakalsporda Peyami ŞENYAZ ile Barış GÖKGÜN ile Dutlimanspor'da Tekin EGEHAN zirvede yarışıyor. Geride kalan 45 müsabakada 128 sarı kat ve 15 kırmızı kart çıktı.

Farklı bir statü ile heyecan artarak devam etti. 

Grup 1.leri 2. leri 3. ve hatta 4. lerini de yarışa ortak olması için farklı bir statü uygulandı. Bu süreçte birçok takım son maçına kadar umutlandı. Galibiyet için sahaya çıktı. Play-Off kuraları heyecanla takip edildi. 5-6 Eylülde oynanacak karşılaşmalarda Bursa'da Medya Naklen yayınıyla çekilen kuralarda farklı gruplardan gelen takımlarla eşleşen takımların ilk maçı saat 20:00 ded :Kızıksaspor & Tophisarspor, 2. maçta saat 22:00 de Dutlimanspor & Yeniyenicespor ile Salı günü karşılaşacak. Play-Off 2. günü 6 Eylül Çarşamba günü ilk maç saat 20:00 de Dedeobaspor & Misakçaspor ile saat 22:00 de ise Danışmentspor ile Cennetspor karşılaşarak çeyrek final vizesi alabilmek için yarışacak. 

57 maçlık spor şöleninde son kalan maçlar da önce Play-Off sonra 9-10 Eylül C.tesi ve Pazar çeyrek finaller oynanacak. 13 Eylülde Yarı finaller ve 16 Eylül de ise önce 3. lük sonra şöhretler ile Final müsabakası oynanarak büyük organizasyon son bulacaktır.

Öncelikle organizasyonumuzun yayınında ve yapımında başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'a Ev sahibi muhtarımız Murat ÖZGENÇ başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza, sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Tamamı Canlı yayınlanan organizasyonumuzda Tüm organizasyonu yöneten Bursa'da Medya Genel Yayın yönetmeni Erdinç DERYA ve ekibine teşekkür ederiz.

Tüm takım ve taraftarlarımıza ilgi ve desteklerinde teşekkür ederek başarılar dilerim.” 



Anahtar Kelimeler: Cennet arena heyecanıyla yanıyor.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı