Cennet yolunda karbela

Cennet yolunda karbela

Hakan Çapar /KUŞCENNETİ
Dünyaca ünlü yeryüzündeki tek Cennet Kuşcenneti, Bandırma susurluk karayolu bölünmüş projesi kapsamında ki ağaçlandırma proğramı fiyasko ile son buldu.
TCK 14.bölge"nin aktif bölge müdürü Turgay Mesçi`nin 15 Şubat`ta görevden alınması ile başlayan olumsuzluklardan cennet yoluda nasibini aldı.
Bursa-Balıkesir kavşağı ile Kuşcenneti güzargahının ağaçlandırılarak, Konsep`te uygun bir yol haline getirilme düşüncesi TCK 14.bölge müdürlüğü bünyesindeki kızak operasyonları ile son buldu.
TCK 14.bölge müdürü Turgay Mesçi başarılı çalışaları ile bölgesinde saygın bir bürokrat olarak, engin fikrlerini yaşama geçirmesi noktasında her zaman takdirle izlenirken, kendisinin görevden alınması ardından yaşanan olumsuzluklardan kuşcenneti yoluda nasibini aldı ve sulanmadıkları için binlerce akasya kurudu.
Başlattığı hukuk mücadelesi ile ikinci kez görevine iade edilen TCK Bursa 14 bölge müdürü Turgay Mesçi önceki gün yeniden başladığı görevinin ilk dakikalarında kurmay heyetini topluyarak " Nerede kalmıştık" diyerek tamamlanamamış projeler ve Kuşcenneti yolu ağaçlandırması aksayan proğramların yeniden gözden geçirilmesini istediği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli