Cennet´e yeni imaj

Cennet´e yeni imaj

KUŞCENNETİ MAHALLEMİZDE PARK YENİLEME VE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Kuşcenneti Mahallesinde Belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmaları yerinde inceledi.

/resimler/2019-8/28/0155013843560.jpg

Bandırma Belediyesi´ne bağlı ekipler kentimizin hem merkez hem de kırsal mahallelerinde yol onarım, asfalt ve parke yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Kuşcenneti Mahallemizde yol onarım ve park düzenleme çalışmalarını yerine getirdi.

Gün içinde belediye ekiplerince Sunullah ve Çınarlı Mahallelerimizde sürdürülen yol onarım ve parke çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, öğlenden sonra ise Kuşcenneti Mahallemizdeki çalışmaları inceledi.

/resimler/2019-8/28/0155220562705.jpg

Bandırma Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yerine getirdiği bakım ve çevre düzenleme çalışmalarını Kuşcenneti Mahalle Muhtarı Murat Özgenç ve Fen İşleri Müdürü Ufuk Tokbay ile birlikte takip eden Başkan Tolga Tosun, yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Bandırma Belediyesi tarafından Kuşcenneti Mahallemize kazandırılan mahalle parkında devam eden otomatik sulama ve çevre bakım çalışmalarını inceleyen Başkan Tolga Tosun, Bandırma´nın Uluslararası festivali olan Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´ne kadar parkın bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklarını söyledi.

/resimler/2019-8/28/0155441500621.jpg

Başkan Tolga Tosun çalışmalar hakkında şunları söyledi: ?Kuşcenneti Mahallemizde göl kenarında çok güzel bir parkımız var. Belediyemiz ekiplerince bu güzel parkımızda bakım ve yenileme çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalarımızı Eylül ayındaki Festivalimize yetiştirmek istiyoruz. Yenilenmiş ve altyapısı tamamlanmış bir şekilde Kuşcenneti Mahallesi sakinlerimize parkımızı sunacağız. Onlar da bu güzel aileleriyle ve çocuklarıyla birlikte hoş vakit geçirebilecekleri güzel bir parka kavuşmuş olacaklar? dedi.

Öte yandan Kuşcenneti Mahallesinde Belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun´a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Murat Özgenç çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

/resimler/2019-8/28/0156092594923.jpg

Özgenç ?Sayın Başkanımız Tolga Tosun beyefendiye Belediyenin mahallemizde yerine getirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle böylesine bir dönemde talebimizi geri çevirmeden mahallemizin bu parkında bakım çalışmalarını başlattılar. Kuşcenneti Festivalimize de yetişeceğini düşünüyorum. Parkın yenilenmesiyle birlikte Kuşcenneti Mahallesi olarak bu parkımıza en iyi şekilde sahip çıkarak koruyacağız? dedi.

Çalışmaların yerinde takibinin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tolga Tosun, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek vatandaşların taleplerini dinledi.

BELEDİYE EKİPLERİ HERYERDE?

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince devam eden çalışmalar kapsamında İhsaniye Mahallesi Esnaf Sanaatkarları Ortaokulu çevresinde parke yenileme çalışmalarına devam edildi. Başkan Tolga Tosun çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

/resimler/2019-8/28/0156292595294.jpg


Anahtar Kelimeler: Cennet yeni imaj
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli