Cenneti sergilediler

Cenneti sergilediler

BANDIRMA BELEDİYESİ, BALIKESİR TANIRIM GÜNLERİNDE...

Bandırma Belediyesi, 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara`da düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günlerinde" yer aldı.

Kuşcenneti`nin öne çıkartılğıdı Bandırma Tanıtım Standında Bandırma ETİ Bor ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yer alan Bandırma Belediyesi, hazırlamış olduğu tanıtım dokümanlarıyla birlikte önemli bir yer aldı. 

Balıkesir Tanıtım Günlerinde Bandırma Belediyesi adına yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Ankara`da düzenlenen bu fuarla hem Bandırma`nın hem Balıkesir`in tanıtılmasına önemli katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Başkan Yardımcısı Onur, bu fuar süreci hakkında şunları söyledi

Onur: "Balıkesir Valimiz Ahmet Turhan ve Bandırma Kaymakamımız Sayın Ali Mantı tarafından çeşitli zamanlarda yapılan fuar toplantılarında diğer ilçelerimiz gibi bizde bu tanıtım günlerinde nasıl bir organizasyon ile katılacağımızın şeklini hazırladık. Bu koordinasyon toplantıları sonucunda yerine getirdiğimiz hazırlıklarımızla Ankara`da düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günlerinde Bandırma Tanıtım Standında, Bandırma Belediyesi olarak yer aldık. Açılış gününden bu yanan halkımız tarafından standımıza yoğun bir ilgi var. Ayrıca bu fuarda kentimizin tanıtımının yanı sıra Ankara`daki ikamet eden Balıkesirli ve Bandırmalı dostlarımızla bir araya geldik" dedi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı