Çepni´de Motor Show

Çepni´de Motor Show

MTN Tohum tarımsal istihsaline New Holland ile ivme kazandırdı.

Ulusal Soğan Tohumculuğunun Başkenti Bandırma´nın Çepni Mahallesinde bugün önemli bir iş birliği koordinasyonu yaşandı.

  Soğan tohumu yetiştiriciliğinde ünü 20 ülkede bilinen, dünya markası MTN tohum+seed, Muslubaşlar-New Holland ile yapılan protokolle tarımsal performansına 3 yeni New Holland kattı.

  Çepni´deki teslim töreninde New Holland´ların anahtarını Muslubaşlar yönetim kurulu Başkanı Osman Muslubaş bizzat, MTN Tohum+seed yönetim kurulu başkanı Can Tan´a teslim etti.

/resimler/2017-1/25/1831102546093.jpg

Sürekli 50, harman da 200 dolayında personel istihdamı ile 3 bin hektar toprak işleyen MTN Tohum 3 yeni New Holland  ile mevcut New Holland traktör serini 7 ye taşıdı.

MTN tarım gelecek sezonlara yönelik performans programlarında Traktör iş gücünün öncelik teşkil ettiği, marka anlamında New Holland üzerinde seçici olmalarının haklı gerekçeleri bulunduğu kaydedildi.

Muslubaşlar-New Holland yönetim kurulu Başkanı Osman Muslubaş, tarımsal performansını arttırmak amacı ile kendilerine başvuran büyük çiftliklerin özel değerlendirme kampanyası içinde ele aldıklarını vurgulayarak, avantajlı teslimat programlarına, Özellikle bahar´da tarımsal istihsallerine ivme katmak isteyen çiftliklere kolaylık sağladıklarını söyledi.

Mevcut traktör alışkanlıklarını ortadan kaldırıp satışla sınırlı kalmayan, seri servis kapsamlı New Holland traktörlerinin tercih edilmesinin önemine değinen Muslubaş amaçlarının bu güvene layık olmak olduğunu kaydetti.

Çepni MTN tesislerindeki New Holland filosu anahtar teslim töreninde konuşan MTN tohum yönetim kurulu başkanı Can Tan ise sektörel anlamda marka olmanın olmazsa, olmazları bulunduğunu üretim ve pazarlamada dünya markası olan MTN tohum´un bu özelliklerden taviz vermediği için marka olduğunu söyledi.

MTN tohum yönetim kurulu başkanı Can Tan, Mütevazı bir tarım işletmesi olan kuruluşlarının 2000 yılında Me-Tan olarak nitelikli tarımsal istihsale geçtiğini, daha sonraki yıllarda ise markalaşma noktasında hayata geçirdikleri uygulamaların bugün dünya da nerede Soğan Tohumu konuşuluyorsa orada MTN´nin olduğu kurumsal kimliğe kavuştuklarını açıkladı.

MTN tohum Kral, Gence, Karbeyazı, Oscar, Şampiyon, Burgaz 10, Beyaz Bilek, Metan 88, Taraz, Naz, Seyhan, Perama, Hazar ve Early White Grano vs adı altında markalaştırdığı 19 soğan tohumu çeşidini 20 Dünya ülkesine ihraç ediyor.

MTN tohum yönetim kurulu başkanı Can Tan, tarımsal istihsalden, markalaşmaya uzanan arterde önemli yatırımlar yaptıklarını, tarladan depoya, depo´dan tüketiciye uzanan zincirin tüm kademelerinde marka sorumluluğu içinde hareket edildiğine dikkat çekti.

/resimler/2017-1/25/1831575203268.jpg

Ulusan Soğan Tohumculuğunun başkenti Çepni´de düzenlenen New Holland anahtar teslim töreninde geleneklere uygun olarak kurban kesildi. Bereketli hizmet dileğinde bulunup yeni New Holland´lar MTN tohumculuk traktör filosuna katıldı.



Anahtar Kelimeler: Çepni Motor Show
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli