Çepni’de iş kazası

Çepni’de iş kazası

Bandırma Kırsalı Çepni mahallesinde meydana gelen olayda iş makinesinden düşen bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre park halinde bulunan biçerdöverden düşen Ünal İhtiyar (43) kaldırıldığı Eğitim ve araştırma hastanesinde 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Nizamettin Durgut’a ait Biçerdöver’in operatörü olarak görev yapan Çorum ili nüfusuna kayıtlı Ünal İhtiyar (43) ayçiçeği biçimi yapmak üzere bakımını yaptığı Biçerdöver’den inmek isterken ayağı takılması sonucu 5 mt yüksekliğindeki merdivenden düşerek ağır yaralanır.

Köy yolu kenarında park Halindeki Biçerdöverden inmek isterken ayağı takılıp düştüğü sanılan Ünal İhtiyar’ı gören bazı vatandaşlar lastiğin önünde uyuduğunu sandıkları Ünal İhtiyar’ın durumundan endişe duyarak yanına vardıklarında yaralı ve baygın olduğunu görüp 112 den yardım istemeleri ile başlayan kurtarma çabaları, kaza yerinden başlayıp,  Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakımda devam etmesine rağmen sonuç alınamadı.

Yoğun bakımdaki, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Ünal İhtiyar’ın cenazesi savcılık tarafından kesin ölüm nedeninin tespiti için cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



Hamza ak
21.09.2022 06:33:42
Kendisi askerlik arkadaşım devrem olur allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok iyi bir insandi allah taksiratini affetsin

Anahtar Kelimeler: Çepni’ kazası
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı