Cesedi kumsala vurdu

Cesedi kumsala vurdu

Altınova`da 4 günden beri haber alınamayan balıkçı çiftten Nezahat Güler`in cesedi Kumsala vurdu.





Kayıp balıkçının eşinin cesedi bulundu.

4 günden beri haber alınamayan balıkçı çiftten Nezahat Güler`in cesedi Altınova Kumsalı`na vurdu.
Ayvalık İlçesi`ne bağlı Altınova Beldesi`nde, 4 gündür kendilerinden haber alınamayan balıkçı çiftten Nezahat Güler`in cesedi, İskele Mevkii yakınlarındaki kumsalda vatandaşlar tarafından bulundu.
Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, yaptığı açıklamada, vatandaşlar tarafından yapılan bir ihbar sonucu Altınova Beldesi İskele Mevkii`inde kumsalda bir kadın cesedi bulunduğunu söyledi.

Jandarma ekiplerinin olay yerine gittiğini ifade eden Nalbant, ``İlk incelemelerde, bulunan kadın cesedinin 4 günden bu yana kayıp olan Nezahat Güler`e ait olduğu tespit edildi. Konuyla ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Halen kayıp olan Cabir Güler ve tekneden haber yok. Sahil Güvenlik Komutanlığı, çalışmalarını alınan bilgiler doğrultusunda devam ettiriyor. Aramalara ek olarak Sahil Güvenlik Komutanlığı`ndan gelen dalgıçlar da bölgede çalışma gerçekleştirecek`` dedi.

Ayvalık`a bağlı Altınova Beldesi`nin balıkçı barınağından cumartesi sabahı Rüya adlı teknesiyle denize açılan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı olan balıkçı Cabir (62) ve eşi Nezahat Güler (54) kaybolmuştu.

Çiftin barınağa dönmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, durumu jandarmaya bildirmiş, Sahil Güvenlik Komutanlığı`na bağlı yüzen unsurlar ve balıkçıların tüm aramalarına rağmen tekne ile çifte ulaşılamamıştı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı