Cesur yürekli İYİ'lerden Kurban Bayramı Kutlaması

Cesur yürekli İYİ

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı Kutlamalarını kabul etti.

Sosyal çalışmaları ile seçmenleri ve Erdek halkınan dokunan İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Kurban bayramı kutlama ve tebrik programını Bayramın ilk günü derçekleştirdi.

İYİ Parti ilçe Başkanlığında 15.30 - 17.00 arası programına aldığı Bayram kutlamasını değişik kesimlerden işçi, emekli, esnaf, tüccar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri yanı sıra Erdek belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, İstanbul Kağıthane Belediye Meclis üyesi Elt. Müh. Ercan Eşsizoğlu tarafından ziyaret edildi.

Başkan Arif Demir, kendine özgü misafirperverliği ile karşıladığı konuklarının bayramını kutlarken, olası bir seçime karşıda son derece duyarlı olduklarını açıkladı.

İYİ Parti ilçe Başkanı Arif Demir, "Biz cesur yürekli İYİ'ler olarak alışıla gelmiş siyasi anlayışın dışında 7/24 toplum içinde, insanlara dokunan bir anlayışla hareket ediyoruz. Gelinen noktada vatandaş seçimden seçime siyasetçi görme sayfasını kapattı. Yapılacak ilk seçimde kapısı ve kalbi açık, toplum değerlerine önem veren, acısını yaylaşarak azaltan, sevincini paylşarak çoğaltan siyasi karakterler ile yürümek istiyor. Biz İYİ parti olarak bu beklentinin merkezinde olmanın gururu içindeyiz." dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı