Cesur yürekli kadınlar iş başında

Cesur yürekli kadınlar iş başında

Paşakent'in kendine özgü yapısı, girişimci iş kadınlarının yeni adresi oldu.

Kentin yeni iskan alanlarından Paşakent, Şehit Ayhan Özay caddesi, bir birini takip eden yepyeni iş yerleri ile halka açılırken özellikle bu iş yerlerini hizmete açan iş insanlarının kadın olması, Z kuşağının cesur yürekli, kendine olan özgüveni yüksek iş kadınları büyük merak uyandırıyor.

Paşakent Mahallesi, Şehit Ayhan Özay caddesi numara 11 de faaliye başlayan PUMPKİN KİDS çocuk giyim kısa zamanda, çocuk bayramları ve sünnet mevsimi ailelerin öncelikli tercihi oldu.

İş kadını Burcu Öz, İngilizce işletme okumasına rağmen, iş dünyasında edindiği tecrübe ışığında istanbul piyasasını bırakarak döndüğü memleketi Bandırma'da Pumpkin Kids, Özgün çocuk giyim magazasını açarak kendine özgü ticarette karar kıldı.

İş kadını Burcu Öz, 2 evladı ile birlikte işlettiği yeni iş yerinde, çocuklarla birlikte olmanın, ticaret yaşamını birlikte sürdürmelerinin huzurunu yaşadığını vurguluyarak, iş yeri adresinin kapı numarası olan 11 in ise yaşamında inemli takvimleri oluşturan şans numarası olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Cesur yürekli kadınlar başında
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı