Çetin Gül ?çevre komisyonu?na seçildi

Çetin Gül ?çevre komisyonu?na seçildi

?Çevre dostu belediyeler? Edremit´te toplandı

?Çevre Dostu Belediyeler?, bu kez Edremit´te, ?yeşil enerji? için buluştu

Merkezi Edremit´te bulunan Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği´nin 2017 yılı 1. olağan toplantısı, 13.05.2017 günü, Edremit Güre Afrodit Termal Otel tesislerinde yapıldı.

/resimler/2017-5/16/1002289216544.jpg

Ege ve Marmara bölgelerinden, aralarında Erdek´in de yer aldığı çevre dostu 26 birlik üyesi belediyenin başkanları ve birlik için seçilmiş meclis üyelerinin katıldığı meclis toplantısında, ana gündemi iklim değişikliği ve yenilenebilir enerji çalıştayı oluştururken, yasa ve tüzük gereği bir yıl görev yapmak üzere birlik encümeni, plan ve bütçe komisyonu ve çevre komisyonu için üye seçimleri yapıldı.

Birlik ve meclis başkanı Cahit İnceoğlu´nun yönetiminde gerçekleşen meclis toplantısında, 2016 yılına ait birlik çalışma raporu ve kesin hesapları oybirliğiyle onaylandıktan sonra seçimlere geçildi. Çevre Komisyonu üyeliğine Erdek Belediye Meclisi´nin CHP´li üyesi Çetin Gül de seçildi.

Seçimlerde şu kişilere görev verildi:

BİRLİK ENCÜMEN ÜYELİĞİ

Ulaş Yurdakul (Malkara Belediye Başkanı), Osman Kılıç (Balya Belediye Başkanı), Mutlu Öztürk (Aydın-Koçarlı Belediye Başkanı), Ali Kangal (Yalova-Kaytazdere Belediye Başkanı), Ali Uyanık (Çanakkale Belediye Meclis üyesi), E. Oya Özarkon (Burhaniye Belediye Meclis üyesi), Ali Cenk (Küçükkuyu Belediye Meclis üyesi)

PLAN-BÜTÇE KOMİSYONU

Cengiz Balkan (Küçükkuyu Belediye Başkanı), Rahmi Gencer (Ayvalık Belediye Başkanı), Gazi Akıncı (Dikili Belediye Meclis üyesi)

ÇEVRE KOMİSYONU

Rebiye Ünüvar (Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı), Coşkun Taşkın (Edremit Belediye Meclis üyesi), Çetin Gül (Erdek Belediye Meclis üyesi), Gülay Dayıcan (Balya Belediye Meclis üyesi), M. Ali Tuncer (Ayvalık Belediye Meclis üyesi)  Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli