CHP de, İnce rüzgarı

CHP de, İnce rüzgarı

Felsefi, vekil Balıkesir, Bandırma ve Erdek´te ince ince dokundu.

CHP´nin hatip vekili Muharrem İnce günler öncesi başladığı referandum çalışmalarına dün Balıkesir, Bandırma ve Erdek´i de kattı.

16 Nisan´a kadar 80 ilin tamamını gezmeyi planlayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendine özgü felsafesi ile AKP iltidarının 15 yıllık yaşanmışlıklarına değinerek "EVET" çileri kendi silahları ile vurdu.

  16 Nisan´da " EVET" istayenlerin Cumhurbaşkanını partili istediklerini vurgulayan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanının partili olması halinde padişah olacağını, zaten bu referandumda "EVET" çıkarsa birdaha halka gitmeye de gerek kalmayacağını söyledi.

İnce, Başbakan Yıldırım´ın "İteat edin rahat edin." sözlerinden dem vurarak, dünyayı iteat edenlerin değil, itiraz edenlerin değiştireceğini vurgulayarak "16 Nisan´da al mğhrü eline, vur kahverengiye, kurtul bu illetten." diyerek kendini dinleyen kalabalığa toprak rengi kahverengi rengi tercih etmelerini istedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce´nin Referandum mitinğleri serisinin Bandırma ayağında kürsü Milletvekili ve Belediye Başkanlarının görsel showu gibiydi.

Cumhuriyet alanını dolduran yüzlerce Bandırmalıya önce Belediye Başkanı Dursun Mirza seslendi.

CHP Balıkesir il Başkanı Ender Biçki´nin de kısa birer konuşma yaptığı Bandırma mitingindeki coşku, "HAYIR"cı vekil ve teşkilat üyelerini sevindirdi.



Anahtar Kelimeler: İnce rüzgarı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli