CHP gelişmelere açıklama yaptı

CHP gelişmelere açıklama yaptı

Aday belirleme sürecindeki süre uzayınca, İlçe başkanlığında aydınlatıcı bilgi geldi.

Son günlerde aday belirleme konusunda oluşan gündemi açıklama gereği duyan CHP Bandırma İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile bilgilendirmede bulundu.

/resimler/2019-1/12/1803109389746.jpg

CHP Bandırma İlçe Başkanı Niyazi yeloğlu;"31 Mart Yerel Seçim çalışmalarının yürütüldüğü bu süreçte, basında ve sosyal medyada asılsız çıkan haberler üzerine kamuoyu ve sizleri doğru bilgilendirme adına bu açıklamayı yapıyoruz.

                Kamuoyunun da bildiği gibi Genel Merkezimiz (Parti Meclisimiz) Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sn. Ahmet Akın´ın adaylığını geri çekmiştir. Genel Merkezimizin ittifak görüşmeleri sonucunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı (İYİ Parti´nin adayı) Sn. İsmail Ok´u destekleme kararı alınmıştır.

                İlçelerde hangi parti adayının destekleneceği Genel Merkez tarafından yürütülen ittifak görüşmeleri ışığında devam etmektedir. Bilinmesini isterim ki, ilçemiz ittifak masasında pazarlık konusu olmamış, görüşmelerin başından beri Bandırma´da CHP adayının desteklenmesi kararı alınmıştır. Kentimizde İlçe Örgütümüzün yaptığı çalışmalarda İYİ Parti İlçe Örgütü ile saygın bir çalışma süreci yürütülmektedir. Tek beklentimiz Parti Meclisi tarafından Belediye Başkan Adayımızın isminin açıklanmasıdır. Adayımızın belirlenmesi ile birlikte, seçim propaganda çalışmalarımız daha da hız kazanacaktır.

                İlçe Örgütümüz, içinde bulunduğumuz bu süreçte seçmen listelerinin kontrolü ve sandık sorumlularını oluşturarak, seçimin altyapısını hazırlamaktadır. Yapılan ittifak sonucu Genel Merkezimizin belirlediği politikalar çerçevesinde hareket edeceğimizi ve Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda seçim çalışmalarını yürüteceğimizi kamuoyuna duyururuz.

                Bu bilgilerin dışında aslı olmayan, maksadını aşan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz. Saygılarımla,"                                         Niyazi YELOĞLU

                                                              CHP Bandırma İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: gelişmelere açıklama yaptı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli