CHP kuruluşunun 95´nci yılını kutladı

CHP kuruluşunun 95´nci yılını kutladı

CHP Bandırma İlçe Örgütü Kuruluşunun 95´nci yılını Cumhuriyet Meydanı ve Belediye Düğün Salonu´nda gerçekleştirdiği etkinliklerle kutladı.

Cumhuriyet Meydanı´nda Atatürk anıtına çenek sunumu ile başlayan törenler sayı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

/resimler/2018-9/10/1323360660665.jpg

Cumhuriyet Meydanı´nda konuşan İlçe Başkanı Atilla Atakay, ? 95. yıl dönümünü ilk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün manevi huzurunda kutluyoruz. Memleketimizi sömürge yapmak için işgalci güçlere karşı savaşan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onurlu, namuslu cesur insanların kurduğu partidir Cumhuriyet Halk Partisi. Atalarımızın vermiş olduğu kurtuluş savaşı sonrası, kökleri Sivas ve Erzurum´da olan,  temeli Kuvayi Milliye tarafından atılan partidir Cumhuriyet Halk Partisi. Kurulduğu günden bu yana iç ve dış güçlere karşı koyan, yurdumuza ve insanımıza karşı her tehdide karşı mücadele veren ve bunun için ve bedel ödemekten kaçınmayanların Partisidir Cumhuriyet Halk Partisi? dedi. Atakay, CHP´nin dünyanın en eski siyasi partilerinden biri olduğuna da değinerek, CHP´li olmanın bir onur olduğunu belirtti. Meydandaki törenin ardından Belediye Düğün Salonu´nda şiir ve müzik dinletisi düzenlenerek CHP´nin 95´inci yaşı, pasta kesilerek kutlandı.



Anahtar Kelimeler: kuruluşunun yılını kutladı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli