CHP ADAYLARINI ARIYOR

CHP ADAYLARINI ARIYOR

EDREMİT CHP`DE ÖN SEÇİM” HEYECANI

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Teşkilatı, 29 Mart’ta yerel seçimlere katılacak olan Edremit Belediye Başkan adayını belirlemek için temayül yoklaması ile ön seçime gitti.

CHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yurt Yıldırım,“Kazanan Edremit olacak, hayırlı olsun” dedi.

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Teşkilatı, 29 Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık için müracaat eden 11 aday arasında Edremit Belediye Başkan adayını belirlemek için temayül yoklaması ile 16 sandık kurup ön seçime gitti.

Edremit`teki Şükrü Tunar Kültür Merkezi`nde kurulan 16 sandıkta, 4 bin 789 üye CHP belediye başkan adayını belirlenmesi için sandık başına sabah saat 08.00`de gitti. Saat 17:00’de oy kullanımı son bulup, açılacak olan sandıklarda sayım başlayacak.

“CHP’den 11 Aday adayı arasında Edremit Belediye Başkan adayını belirlemek için temayül yoklaması ile 16 sandık kurup ‘Ön Seçime’ giden Edremit CHP Türkiye’de örnek bir hareket sergiledi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da ‘Ön Seçim” için örnek bir hareket demişti ve ayni fikirde olduğunu beyan etti” diyen CHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yurt Yıldırım, Şu ana kadar üyelerin yüzde 70 inin oy kullandığını ama bazı üyelerde habersiz olarak diğer partilere kayır yapılmış olmaları bizi sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Sandıktan çıkan başkan ile 29 Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimlere katılacaklarını, ikinci bir partiye üyeliği çıkan üyelerimi için üye kayıtlarının ilçe, il Merkezleri yanı sıra CHP Genel Merkezindeki internet sayfalarında yazılı olduğunu açıklayan Başkan Yurt Yıldırım, üyelerimizin sorunlarını elimizdeki telefonlarla internet üzerinden anında ulaşıp, sorunlarını çözebildiklerini ifade etti.

Türkiye’de bu hareketi ile Edremit CHP örnek bir demokratik hareket sergilediğini belirten Başkan Yıldırım,  “Kazanan Edremit olacak, hayırlı olsun” dedi.

CHP’de Edremit Belediye Başkan adayını belirlemek için temayül yoklaması ile yapılan ön seçime CHP Balıkesir Milletvekili Nedret Akova yakından takip ederken, CHP Genel Merkezinden CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ile CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu katıldı. Enver DOLGUN- EDREMİT


 



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false