CHP adaylığa talep yok!...

CHP adaylığa talep yok!...

Erdek`te, iç tüzük gereği, yeni seçimlerde aday olmak üzere görevinden istifa eden 7 kişi hala resmi başvuruda bulunmadı.

CHP`de 28 Mart`ta yapılacak mahalli seçimlerde aday olmak isteyen parti görevlileri için 15 Temmuz olarak belirlenen süreçte istifalarını veren 7 kişi hala resmi başvuruda bulunmadı.

CHP de iç tüzük gereği 28 Mart mahalli seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliklerine aday adayı olacak parti görevlileri için ön görülen süre`de  7 kişi istifa etmişti.

Görevinden istifa eden ve doğrudan aday adaylığı başvurusunda bulunacak partililerin 31 Temmuz`a kadar resmi başvuruda bulunma süreci aşılmasına rağmen taleplerde artış gözlenmemesi, sürenin 2 Eylül`e, uzatılmasına neden olmuştu.

Erdek CHP ilçe başkanlığı, Başkan ve Yönetim kurulu üyeliklerinden aday adaylığı için istifa eden Hüseyin Sarı, Nimet Kalafat, Çetin Gül, Fahrettin Pektaş, İbrahim Beyoğlu, Serpil İkiz, Levent Karabacak, ve Kudret Hamarat henüs resmi başvurularını yapmadılar.

Diğer yandan parti örgütünde görevi olmadan aday adaylığına talip olan İlgenel Meclisi Üyesi Ali Çetin Şahin ile Şükrü Talaş başvuru formlarını ilçe başkanlığına verdiler.




  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı