CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna’dan kınama!

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna’dan kınama!

Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı kınayan bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı kınayan bir açıklama yaptı.

Tuna, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

“Sokağa çıkma yasağına rağmen onlarca çocuk, bir otobüsün peşinden oyuncak alabilmek için koşarken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, çocukların üzerine oyuncak fırlatıyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı risk haritasında Gaziantep, riskli yerlerden biri. Bu sorumsuzluk kabul edilemez. Çocuk sevindirme şekli bu mudur? Yazık!

Bir başka konu da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, 10 yaşındaki bir çocuğa devretti. Ramazan nedeniyle çocuğa bir ikramının olmadığını söyleyen Bakan Yanık, çocuğun koruma evinde kaldığını ifşa etti. Bu suçtur! İfşa edemezsiniz! Çocuk hakları var, mahremiyet var. O çocukların yüzünü bile gösteremezsiniz. Nasıl yapabilirsiniz böyle bir olayı? Şiddetle kınıyorum!”



Halil İbrahim gülsoy
27.04.2021 12:51:23
Keşke Erdek belediyesi personelinin çocukları babaları maaş alamazken ve çocuklar yatağa aç girerkende bu durumu kınasaydınız. Ancak dibinizdeki olayları görmeyip ne hikmetse başka yerlerin konularını kınarsınız. kınasanıza Erdek belediyesini maaşları ödememeyenleri sizden bu hareketinde bekliyoruz. Mum dışını ışıtmaz ne yazık ki Erdek chp ilçe başkanı birazcıkta Erdek belediyesini personelinin haklarını aramanızı bekliyoruz

Anahtar Kelimeler: Erdek Başkanı kınama!
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false