CHP Gençlik kolları Arda Kurtbaş ile seçime gidiyor.

CHP Gençlik kolları Arda Kurtbaş ile seçime gidiyor.

CHP Gençlik Kolları Pazar günü seçime gidiyor

CHP Gençlik kolları 23 Şubat Pazar günü seçime gidiyor. Bugüne dek değişik isimlerin adaylık açıklamaları boşta kalırken bugün teşkilatın adayı olarak açıklamada bulunan Arda Kurtbaş, CHP gençliği üzerinde birleştirici güç olarak partinin daha üst noktalara taşınması adına çaba sarf edeceği açıklamasında bulundu.

Kurtbaş yaptığı konuşmada;

"İlke ve inkılaplarından şaşmadan yürümeye ant içtiğim Cumhuriyet’in kurucusu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu 97 yıllık dev çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bandırma Gençlik Kolları Başkanlığına Adayım.

Bizler sokakta, Hak, Hukuk, Adalet, Barış, Kardeşlik, Eşit Yurttaşlık ve insan haklarının sesi olacağız.

Üniversite amfilerinden, fabrikalara, tarlalardan kent meydanlarına, salonlardan sokaklara, mapushanelerden barikatlara kadar kavganın ve umudun olduğu her yerde mücadele edeceğiz.

Bizler mücadelemizi, kapalı kapılar ardında değil meydanlarda gençliğin yanında olarak siyaseti değiştirmek adına buradayız. Partimize oy veren siz değerli yurttaşlarımız, altı okun yedinci harikası olan genç arkadaşlarımız için siyaset yapacağız. 

Cumhuriyet Halk Partisi dünyanın en köklü partilerinin başında gelir. Cumhuriyet Halk Partisi demek, ülkemizin laik, çağdaş, aydınlık sigortası demektir. 

Bizler karşımıza çıkabilecek tüm olumsuzluklara, zorluklara göğüs gerip, sabırla ve umutla hedeflerimize yürüyeceğiz. Yerelden genele diyerek devraldığımız bayrağı Partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağız. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övdüğü gençler arasında yer alacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi benim için, bir ideoloji, bir siyasi örgütten öte, yüreğime işlediğim bir sevdadır. Ben bu partiye adım attığım zaman, henüz bıyıkları yeni terlemeye başlamış bir çocuktum. Biz siyasetin sıcak odalarında, lüks koltuklarında büyümedik. Biz siyasetin sokaklarında büyürken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin pankart asan, bayrak asan gençleri olduk. 

Burası Cumhuriyetin kurucusu Önderimiz, Gazi  Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşlarının felsefesini güden cumhuriyetin kurulması için tüm dünyaya meydan okuyan bir liderimizin partisi. Buralar onun koltuğu, onun yuvasıdır. Bizler ise sadece bu yuvanın misafiri ve emanetçisi.

Sevgili arkadaşlarım bana olan inancınızla yarım kalan o sevdayı tamamlamak için sizin karşınızdayım.

Cumhuriyet Halk Partisinin kongrelerinde kaybeden olmaz. Demokrasi kazanır, cumhuriyet kazanır, partimiz kazanır. İnanıyorum ki bu şölende kazanan Bandırma olacak. Cumhuriyetin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bizlere emanet ettiği ilke inkılap ve devrimlerin heyecanı ve tükenmeyecek gücüyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, bana ve ekibime olan inancınız için yürekten teşekkür ediyorum. "



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false