CHP Genel Başkan Yardımcısı Gönen'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gönen

CHP genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Partisi`nin Gönen İlçe Başkanlığı`nda Partililer ile bir araya geldi.





CHP
genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Partisi`nin Gönen İlçe Başkanlığı`nda Partililer ile bir araya geldi.

CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Nedret Akova ile CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, partililerle bir araya geldiği toplantıda Büyükşehir Yasası konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Yasası ile köylerin mahalleye dönüşeceğini ve tüzel kişiliklerin sona ereceğini, köyün tüm gayrimenkullerinin ilçe belediyelerine devredileceğini ileri süren Gökhan Günaydın, "Mülkiyet hakkı kutsal diyorsun, ama köylünün mal varlığına el koyuyorsun. Biz iktidara geldiğimizde, bunu önleyen 6360 sayılı yasayı iptal edeceğiz.

Köyün kullanımına açık ortak malı olan çeşmeler, büyükşehir ile ya tıkatılacak ya da sayaç takılacak.

Köy ve köylüye saygı duymayan iktidar, başarılı olamaz. CHP`nin kadroları yerelde ve genelde bu ülkeyi yönetmeye hazırdır" 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde Balıkesir Büyük Şehir ve Gönen Belediye başkanlıklarını alacağız ve 2014 yılında geldiğimde bir tarafımda Büyük Şehir bir tarafımda Gönen Belediye başkanlarını (CHP) göreceğim.10 yıldır İktidarda  olan AKP ye  artık yeter diyeceğiz .2014 de sizlerin destekleri ile Balıkesir Büyük Şehir ve Gönen Belediye Başkanlığını alarak en iyi hizmeti vereceğiz.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli