CHP Gönen`de alternatif tanımıyor

CHP Gönen`de alternatif tanımıyor

Siyaset sahnesi Gönen`de hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz Salı günü CHP Gönen İlçe Teşkilatını ziyarete gelen Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Parti Binasında İlçe Başkanı Bülent Birgül ve Belediye Başkan Adayı Hayati 30 Martta yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde Köse ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Birgül; "Meclisimizi en kısa sürede açıklayacağız"

Basın açıklamasında il konuşmayı İlçe Başkanı Bülent Birgül yaparken konuşmasında; "Gönenli Vatandaşlarımız ve Cumhuriyet Halk Partisine gönülvermiş üyelerimiz Aylardır 30 Martta yapılacak olan seçimlerdeBelediye Başkan Adayımızı merakla bekliyordu. Geçtiğimiz Ay içinde bu meraklarını giderdik ve Gönen`de Belediye Başkan Adayımızı Hayati Köse olarak açıkladık. Şimdi ise bize Belediye Meclisimizin kimlerden oluşacağı yönünde sorular gelmeye başladı. Evet arkadaşlar merak etmeyin en kısa süre içerisinde Gönen`e yakışan ve Gönen`i ileriye taşıyacak en iyi kadrolar ile Meclisimizi oluşturarak açıklayacağız. Ülkemizi Aydınlığa kavuşturmak için güç birliği yapmaya devam etmeliyiz" dedi.

Köse; "Gün birlik günüdür"

Başkan Birgül`ün konuşmasından sonra söz alan Belediye Başkan Adayı Hayati Köse; Evet arkadaşlar bilindiği üzere son yapılan 2009 yerel seçimlerinde Ben DP`den Belediye Başkan Adayı  olarak 9 Bin`e yakın oy Alırken CHP İlçe Teşkilatıda 8 bin civarında oy aldı. Rakamlar ortada AK Parti seçimleri kazandığı oy oranı ise 9 binlerde CHP ve Benim aldığım oy oranları baz alındığında 16 -17 bin`e 9 bin. Hal böyle iken Gönenli vatandaşlardan bizim güç birliği yaparak seçimlere girmemiz yönünüde yoğun istek aldık ve Halkımızın bu isteğine kayıtsız kalamazdık ve kalmadık. Gönen`e ve Ülkemize hizmet etmek için bu yola çıktık. Bu seçimi almak için yola çıktık ve bu seçimi Allah`ın izni ile alarak oluşturacağımız en iyi liste ile sizlere hizmet vereceğiz. Gün birlik günüdür" dedi.

Havutça; Ampüllerin Patladığı CHP`nin Işığını Göreceğimiz Günler Yakın"

Daha sonra söz alan Milletvekili Namık Havutça; inşallah Ampüllerin Patladığı CHP`nin ışığını göreceğimiz günler yakın. Bizim Parti Meclisimizde yaptığımız görüşmelerde sıkça karşılaştığımız tepkiler sizlerde de yaşanıyor olması muhtemel. Bunlara örnek verecek olursak Ankara Büyük Şehir Adayımız Mansur Yavaş Sağ görüşten gelen bir aday, Hatay ilçemizde keza öyle ve bunu gibi bir çok örnek mevcut. Bu Gönen içinde geçerli, Artık eski si gibi ideolejilere saplanıp kalarak İktidar olmak imkansız bu yüzden CHP`nin siyaset arenasındaki konjektörü değişmemiş ve genişlemiştir. Artık anlayış olarak İdoleji partisi olmak yerine ideolejilerini koruyarak Kitle Partisi olma yyolunda ilerlemeliyiz. Ancak bu şekilde Türkiye`yi Karanlıktan aydınlığa çıkartabiliriz.

Bizler özgürlükleri savunan bir yapıya bürünerek iktidara yürüyoruz.

Bu amaç doğrultusunda da Gönen`de seçimi nasıl ve hangi adayla kazanırız noktasında en doğru kararı verdik  ve CHP Bayrağını Gönen`de sallayacağız.

Karanlık günlerden bahsediyorum çünkü malumunuz Bütçe görüşmelerinin başladığı günlere denk gelen 17 aralık 2013 günü bir çok Bakan çocuğu ve ve Bir Banka Müdürü ile birçok işadamını ve bürokratın gözaltına alınması ile başlayan süreçte daha operasyon tamamlanmadan Görevden alınan Emniyet Müdürleri, Yeni görevlendirilen savcılar ve görev yerleri değiştirilen yüzlerce emniyet mensubu malumunuz.

Alel acele çıkartılan yönetmelik ile gizli soruşturmaların tamamı hakkında Hükümetin bilgilendirilmesi dayatması halen sıcaklığını koruyor.

Ama onlar örtsede Millet İradesi yolsuzlukların üstünü örtmez. Bu yüzden yerel seçimler bir adımdır. AK Parti iktidara geldiği slogan neydi 3 Y açılımı nedir Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakları temizlemek.

Ne yaptılar?

Yolsuzlukta son 17 aralık operasyonundan başka bir şey söylemeye gerek var mı?

Yoksullukta ise 14 Milyon Çalışan`ın 10 milyon`u Askari ücretli ve Askari ücret rakamları nedir malum. Açlık sınırında rakamlar ortada 10 milyon çalışan açlık sınırında.

Yasaklara gelirsek, en basit örnek olarak Tutuklanan Milletvekillleri ve 10 larca Gazetecinin tutuklu olduğu bir ülkeyiz ve tutuklu gazeteci sayısında Dünya`da 1. olan bir ülkeyiz.

Hal böyle iken Cumhuriyet Halk Partisi olarak Projelerimzi güzel bir şekilde hazırlayıp önce Yerel`de sonra ise Genelde İktidara gelerek ülkemizi aydınlığa kavuşturmalıyız" dedi.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı