CHP grubundan sıkı markaj

CHP grubundan sıkı markaj

Erdek Belediye Başkanı Aysan'ın çalışma raporuna ret








Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın 2011 yılı çalışma raporu, meclisin çoğunluğunu oluşturan CHP'li üyelerin oylarıyla reddedildi. Rapor üzerine CHP adına Nimet Kalafat, AKP adına ise Selçuk Acu'nun konuşmasının ardından Aysan'ın çalışma raporuna 5 evet, 8 hayır oyu çıktı.

Toplantıda Encümen Üyeliklerine CHP'den Burhan Karışık ve Nimet Kalafat seçildiler.

Belediye Meclis toplantısında İmar Komisyonu üyeliklerine CHP'den Levent Karabacak, Mehmet Ali Yağcı ve Burhan Karışık, AKP'den ise Selçuk Acu ve Turan Gün; Plân-Bütçe Komisyonu'na ise CHP'den Fatih Payal, Çetin Gül, Sedat Ülgay, AKP'den Aycan Ener ve Turan Gün getirildiler.

Toplantıda, Sakine Kılıç'ın başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şubesi'nin sahil bandındaki yer isteğine CHP'li 9 üyeden 7'si olumsuz oy kullanırken, CHP'li Sedat Ülgay ve Fatih Payal'ın çekimser kaldığı, AKP'li üyelerin ise olumlu oy kullandığı görüldü. AKP'li Turan Gün'ün hazır bulunmadığı toplantıda ADD Erdek Şubesi'ne lokal yeri verilmesi isteği 7 hayır, 6 evet oyuyla kabul edilmezken, Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği'nin, Erdek Garajı'ndaki düğün salonunu lokal olarak kullanma isteği 8 evet, 5 hayır oyuyla uygun görüldü.

Erdek Belediye Meclisi'nde CHP grubu, 9 üyeyle çoğunluğu elinde bulundururken,  Belediye Başkanı Hüseyin Aysan dahil 6 AKP'li üye görev yapıyor.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı