CHP Hatay Milletvekili BGC’de

CHP Hatay Milletvekili BGC’de

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de yapacağı “Milletin Sesi” mitingi için Bandırma’da iki gün önceden esnaf ve STK lara davet ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni(BGC) ziyaret ettiler.

Hatay Milletvekili Topal, 24 Temmuz 2022 Pazar günü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de yapacağı “Milletin Sesi” mitingi Bandırma’ya iki gün önce gelerek, ilçedeki esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirtti.

Topal, CHP iktidarında basın özgürlüğüne de büyük önem vereceklerini vurguladı.

Partilerinin ciddi araştırma şirketlerine yaptırdıkları anketlerde, “Millet İttifakı”nın oy bandının yüze 58-60’larda seyrettiğini, “Cumhur İttifakı”nın oy oranının ise yüzde 40’larda gözüktüğünü belirtti.

PM Üyesi Semra Dinçer de konuşmasında, ülkemizin 81 iline yaptıkları ziyaretlerde her kesimden “Bin Ah!” geldiğini gözlemlediklerini, seçim sandığını bekleyen vatandaşların, siyasi iktidar için değişim kararı aldığını gördüklerini açıkladı. Dinçer, Danıştay’ın, Cumhurbaşkanlığı kararıyla İstanbul Sözleşmesi’nde çıkılması kararını hukuka uygun bulmasını da eleştirerek, “Yargı yine tarafsız bir karar veremedi. Ancak iktidara geldiğimizde ilk 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden imzalayacağız” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç da, 24 Temmuz 2022 Pazar günü, Balıkesir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, saat 18.30’da başlayacak mitingine tüm Bandırmalıları davet ettiler.

Tosun ve Panç, Bandırmalı vatandaşların, 24 Temmuz Pazar günü, Cumhuriyet alanından saat 15.00’te kalkacak otobüslerle Balıkesir’e ücretsiz götürülüp getirileceklerini açıkladılar.



Anahtar Kelimeler: Hatay Milletvekili
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı