CHP iktidar yürüyüşüne Manyas’tan başladı.

CHP iktidar yürüyüşüne Manyas’tan başladı.

CHP Balıkesir İL Başkanı Serkan Sarı ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Belediye ve İlçe Başkanları Manyas'ta bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Gömeç Belediye Başkanının rahatsızlığından dolayı katılamadığı diğer CHP'li Belediye ve İlçe Başkanları Manyas'ta bir araya geldi. CHP İlçe Örgütünde Başkan Av. İsfendiyar Ülker partililer ile bir araya gelen heyet daha sonra Belediyeye geçerek, Belediye Başkanı Tancan Barçin'i makamında ziyaret ettiler. Sonrasında birlikte ilçe pazarını dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP heyeti son olarak 2022 yılı için bir değerlendirmesini yapmak üzere toplandılar. CHP heyetine İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer’de eşlik etti.

İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı açıklama da "20 İlçe başkanımız, dokuz Belediye başkanımız ve iki milletvekilimizle birlikte sokağa çıktı. Startı Manyas'ta verdik, Manyas'ta pazar esnafımızla, vatandaşlarımızla başkanlarımız buluşuyor. Zor durumda olan esnafımızın, üreticimizin, emekçimizin, emeklimizin, yanında olduğumuzu göstereceğiz.. Aslında bir başlangıç oldu Manyas'ta, asıl olan sokak, asıl olan vatandaş, biz vatandaşın derdini doğru bilip, doğru anlarsak çözüm üretiriz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara hazırlanıyor, bu iktidar yürüyüşünde de sokaktan çıkan bir CHP, sokaktan iktidara başlayan bir yürüyüş olacak. Balıkesir için biz üzerimize düşenin çalışmaların en iyisini yapmak için bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Bundan sonra da diğer ilçelerimiz de kadın kollarımız evler de kadınlarımızla, gençlerimiz sokakta, partililerimiz esnafla, işçiyle, emekçiyle buluşarak CHP'nin çözüm önerilerini anlatacaklardır."



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı